10TOE


Frankhof 4 5551 XP Valkenswaard
06-11595950 Klik om te bellen

Over 10TOE

Bij 10TOE draait het om jou! Krijg jij alle aandacht die je verdient: van top tot teen. Met een luisterend oor en met op jouw klachten en wensen afgestemde behandelingen. Zodat jij stevig en ontspannen in je schoenen staat en blijft staan.

 

De natuurlijke geneeskracht van een voetmassage

Voetreflexologie of voetreflextherapie is een natuurlijke geneeswijze om fysieke en mentale klachten te behandelen. Door specifieke voetreflexzones te masseren, herstelt de doorstroming van je levensenergie en verminderen lichamelijke klachten. Hielspoor verdwijnt, overgangsklachten nemen af, pijn bij fibromyalgie verlicht en mensen met een burn-out ontspannen.

Waarom voetreflextherapie?

Voetreflextherapie draagt bij aan je ontspanning: het brengt rust en herstelt je balans. Je leert je grenzen stellen, je komt dichter bij jezelf, leert je eigen kracht kennen en je accepteert en respecteert jezelf zoals je bent. Dat versterkt je weerbaarheid, je zelfvertrouwen en je immuunsysteem. Jij bent jij!

De voetreflexmassage op zichzelf is heel rustgevend, maar het daadwerkelijk effect van de massage wordt na een aantal behandelingen duidelijk merkbaar. Je voelt hoe je energieniveau toeneemt en hoe jij steeds vitaler en meer ontspannen door je leven wandelt.

Voetreflextherapie is inzetbaar bij:

  • Stress en vermoeidheid;
  • Spijsverteringsproblemen;
  • Hoofdpijn;
  • Rug-, nek- en schouderklachten;
  • Burn-out– en depressieklachten;
  • Overgangsklachten, zoals opvliegers of nachtzweten;
  • Klachten gerelateerd aan fibromyalgie;
  • Hielspoor

Voetreflextherapie draagt ook bij aan een ontspannen zwangerschap. En het begeleidt je bij het proces als je te maken hebt met verminderde vruchtbaarheid en/of als je vruchtbaarheidsbehandelingen moet ondergaan. Die voetreflexmassages zijn vrij specifiek en daarvoor werk ik samen met voetreflexologe Ivonne Tenbült.

Voetreflexologie: wat is dat eigenlijk?

Bij voetreflexologie gaan we ervan uit dat elk orgaan en lichaamsdeel in verbinding staat met een specifiek deel van je voet. Zo zijn de grote tenen verbonden met (onder andere) je hersenen en vind je in het bovenste deel aan de onderzijde van je voet verbindingspunten met je longen, lever en schildklier.

Tijdens een behandeling worden je voeten op specifieke voetreflexpunten of verbindingspunten gemasseerd. Door deze reflexzones op je voeten te behandelen, gaan er impulsen naar de verbonden organen. Blokkades worden opgeheven en je energiestroom komt weer op gang. Die levensenergie voel je stromen door je lichaam. ‘Je barst weer van de energie!’

Voetreflexmassage bij 10TOE

Tijdens een intakegesprek vertel jij over jouw klachten. Vervolgens ontvang je een analytische massage, waarbij ik je voeten en tenen analyseer. Daar kun je veel uit aflezen. Zo biedt eelt bescherming en duiden rode plekken op een overbelasting van de verbindingspunten en de daarmee verbonden lichaamsdelen of organen.

Jouw voeten vertellen dus een belangrijk verhaal over waarom jij even minder lekker in je vel zit. Na de analytische massage stellen we samen een behandelplan op, waarmee we jouw klachten met voetreflexologie aan gaan pakken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van jouw klachten en van jouw herstel.

Energie aanvullen met supplementen

Aanvullend op de voetreflexologie kun je bij 10TOE ook gebruik maken van persoonlijke coaching, bloesemremedies, reikibehandelingen, essentiële oliën, voetenbadkruiden of voedingssupplementen. En je mag zelf aan de slag! Met speciale oefeningen die je helpen je klachten aan te pakken.

TIP van Tineke

Drink (daags) na de massage veel water om je lichaam te zuiveren van alle vrijgekomen afvalstoffen.

Kom naar Tien Toe!

Wil je het ontspannend effect en de heilzame werking van een voetmassage zelf ervaren? Wil je voelen hoe je ontspant met een voetreflexmassage en hoe jouw pijn- of stressklachten afnemen?

Foto's

Van overspanning naar ontspanning Een burn-out: een overbelasting van je systeem. Stress. Overspannenheid. Overmatige vermoeidheid. Een flinke dip. Soms zo erg dat het uitmondt in een depressie, hyper

10TOE in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

10TOE


Frankhof 4 5551 XP Valkenswaard
06-11595950 Klik om te bellen