Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over voetreflexzonetherapie

Happy hormones

Hormonen waar je je goed van voelt. Die willen we zeker! Oxytocine, ook wel knuffelhormoon genoemd, zorgt ervoor dat we ons gelukkig voelen. Deze komen vrij als we lachen, als we knuffelen en ook bij voetreflexmassage. Het zorgt er ook voor dat we een sterke band kunnen opbouwen met onze partner en alle dierbare mensen om je heen. Tijdens de zwangerschap, bevalling en borstvoedingsperiode is ...

Lees meer >>

Op 21 januari 2019

Voetreflexzonetherapie: zeven verschillende behandelingen

Een voetreflexzonebehandeling kan helpen bij allerlei soorten klachten. Het werkt ondersteunend voor andere geneeswijzen. Voetreflexzonetherapie is gericht op het gehele lichaam: alle organen, emotionele, fysiologische en zintuigelijke onderdelen van het lichaam. In dit artikel worden de meest voorkomende voetreflexzonemassages toegelicht.

Lees meer >>

Op 8 augustus 2018

Ontspanning en voetreflextherapie

'Rustig aan, relax, ontspan, geniet!'; het zijn adviezen die mensen elkaar tegenwoordig heel gemakkelijk toewensen. Goedbedoeld natuurlijk, maar soms zo eenvoudig nog niet! Heb je er altijd tijd voor, in de huidige drukke tijd? En hoe ontspan je nu goed? Ontspan je als je sport, of is ontspannen juist rustig met een kopje thee op de bank zitten? Ik vermoed dat er geen algemeen geldend advies of ...

Lees meer >>

Op 11 februari 2018

Praktijk Gabriellic Voetreflex

Praktijk Gabriellic biedt voetreflexbehandelingen aan voor jong en oud. Een behandeling werkt ontspannend, waardoor u zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Het uitgangspunt bij de voetreflexologie is de gehele mens in zijn totaliteit!   Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een veilige therapievorm. Het is een drukpuntmassage van de ...

Lees meer >>

Op 28 augustus 2017

Lente Kriebels

Lente kriebels.   Afgelopen week kwam en liet zich voorzichtig de zon zien en ging de temperatuur omhoog.   Wat doet het voorjaar met de mens en misschien ook wel met het dier? Theoretisch gezien wordt de mens actiever en blijer, dit komt door de extra aanmaak en prikkeling van dopamine door het zonlicht. Dopamine is een prikkelende neurotransmitter die geproduceerd wordt in de ...

Lees meer >>

Op 1 maart 2017