Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over voetreflexzonetherapie

Functional foods Wat zijn dat?

Er wordt steeds meer aan onze voeding toegevoegd en veranderd Is dit verstandig? Lees verder............

Lees meer >>

Op 23 december 2012

Voedingsadvies voor iedereen

Voeding, we horen er zoveel over maar zijn er ook algemene regels waar iets voor te zeggen is? En waarom dan wel?

Lees meer >>

Op 23 december 2012

Kramp!

In mijn yogastudio en ook in mijn praktijk voor complementaire zorg wordt er vaak gevraagd: wat kun je doen aan kramp? Het antwoord is simpel: magnesium vermindert de klachten meestal snel. Maar neem wel een goede vorm van magnesium.

Lees meer >>

Op 23 december 2012

Koemelk gezond?

Koemelk wordt ons door de reclame gezegd is gezond. Natuurlijk hebben we voldoende calcium nodig, maar is dit de manier? Ik denk het niet, Mensen met bv astma hebben veel minder tot geen verslijming meer als ze eena andere bron van calcium en eiwitten zoeken. Ik krijg knderen met eczeem en die als baby al "puffers"gebruiken die ze meestal (in overleg met de arts) kunnen laten staan als ze eea ...

Lees meer >>

Op 23 december 2012

Voetreflexzone therapie als remedie tegen klachten

Voetreflexzone therapie als remedie tegen klachten Voeten zijn de spiegel van het lichaam Fibromyalgie is met deze behandelmethode niet te genezen. Maar het zet de mensen wel weer in beweging, het maakt dat ze kunnen blijven werken waar ze anders wellicht in een uitkering waren beland. Bij voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd,  wordt het zelfherstellend vermogen van de ...

Lees meer >>

Op 31 oktober 2011