Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over voetreflexzonetherapie

Fibromassage ® en voetreflextherapie

Uit onderzoek door de Universiteit van Miami is gebleken dat massage een van de gunstigste behandelmethoden is voor mensen met fibromyalgie. Massage brengt het lichaam tot rust, de ademhaling wordt dieper, het hartritme daalt en de stress en de pijnen in het lichaam verminderen.

Lees meer >>

Op 25 oktober 2013

Voetmassage, Voetreflexologie

Reflexologie, voetmassage, allemaal benamingen voor een therapie, waarbij door voetmassage getracht wordt om lichaam en geest in balans te brengen. De reflexologie ondersteunt en bevordert natuurlijke processen. Vele punten op de voet corresponderen met organen, klieren, zenuwen en spieren van het lichaam.

Lees meer >>

Op 16 september 2013

Functional foods Wat zijn dat?

Er wordt steeds meer aan onze voeding toegevoegd en veranderd Is dit verstandig? Lees verder............

Lees meer >>

Op 23 december 2012

Voedingsadvies voor iedereen

Voeding, we horen er zoveel over maar zijn er ook algemene regels waar iets voor te zeggen is? En waarom dan wel?

Lees meer >>

Op 23 december 2012

Kramp!

In mijn yogastudio en ook in mijn praktijk voor complementaire zorg wordt er vaak gevraagd: wat kun je doen aan kramp? Het antwoord is simpel: magnesium vermindert de klachten meestal snel. Maar neem wel een goede vorm van magnesium.

Lees meer >>

Op 23 december 2012