Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over voetreflexzonetherapie

Voetreflexzone therapie als remedie tegen klachten

Voetreflexzone therapie als remedie tegen klachten Voeten zijn de spiegel van het lichaam Fibromyalgie is met deze behandelmethode niet te genezen. Maar het zet de mensen wel weer in beweging, het maakt dat ze kunnen blijven werken waar ze anders wellicht in een uitkering waren beland. Bij voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd,  wordt het zelfherstellend vermogen van de ...

Lees meer >>

Op 31 oktober 2011

Stress als verborgen oorzaak van overgewicht.

Overgewicht is momenteel een groot probleem bij bijna de helft van de volwassen bevolking. Ruim 50 procent van de mannen en 40 procent van de vrouwen heeft er mee te kampen. Er wordt veel over geschreven en gezegd, helaas nog zonder positief resultaat. Overgewicht brengt niet alleen veel risico`s met zich mee het verminderd ook de kwaliteit van je leven. De risico`s zijn alom bekend. Te denken ...

Lees meer >>

Op 11 september 2011