Artikel afbeelding

Praktijk Gabriellic Voetreflex

Praktijk Gabriellic biedt voetreflexbehandelingen aan voor jong en oud. Een behandeling werkt ontspannend, waardoor u zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Het uitgangspunt bij de voetreflexologie is de gehele mens in zijn totaliteit!

Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een veilige therapievorm. Het is een drukpuntmassage van de zenuwuiteinden op de voet die in verbinding staan met alle organen en systemen in het lichaam. Voetreflex therapie helpt bij diverse klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, spijsverteringsklachten, stress etc.

Specialisatie:

Wendy Smits – van de Ven van praktijk Gabrielllic Voetreflex heeft zich gespecialiseerd op prikkelgevoeligheid c.q. hoogsensitiviteit binnen haar voetreflexpraktijk. Prikkelgevoelige (HSP) kinderen en volwassenen hebben vaak moeite met lichamelijke en geestelijke ontspanning. D.m.v. aanraking via de voeten wordt er gewerkt aan deze algehele ontspanning. En biedt de behandeling ondersteuning aan ontstane klachten n.a.v. de prikkelgevoeligheid.

Sensi trainingen:

De trainingen worden gecombineerd met voetreflexologie wat een vergoeding via de zorgverzekering mogelijk maakt! Zie voor meer informatie: www.gabriellicvoetreflex.nl.

Praktijk Gabriellic Voetreflex is aangesloten bij de Bond voor Europese reflexologen en als Sensi kids Coach het platform: Stichting wijze ouders en sensikids.nl.

Praktijk Gabriellic Voetreflex

Wendy Smits – van de Ven,

Voetreflex Plus ™ therapeute en Sensi Kids / HSP Coach

Roestenburgseweg 2

5473 XT Heeswijk – Dinther

06-50435216

gabriellicvoetreflex@gmail.com

Op August 28, 2017