Balans, natuurgeneeskundige therapie


Edammerpad 2 2652 CH Berkel en Rodenrijs
06 49831859 Klik om te bellen

Over Balans, natuurgeneeskundige therapie

Reflexzonetherapie is de basis van een behandeling bij Balans. De behandeling is echter zoveel meer. Een gelegenheid om je verhaal te vertellen, ervaring te delen en te ontdekken wat het nu precies is waardoor het niet goed met je gaat. Samen puzzelen we dit uit en stap je in een proces van verandering. Jouw lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Soms heb je iemand anders nodig om de kluwen te ontwarren. Gesprekken, inzichten, ademhalingsoefeningen of een ademsessie en visualisaties helpen daarbij. De reflexologische behandeling zelf is een massage van voeten en onderbenen die ik volgens een behandelplan opstel. Elke behandeling heeft een ander doel. Naar aanleiding van de intake maak ik , samen met jou, een behandelplan. Een behandeltraject bestaat gemiddeld uit 4 tot 6 behandelingen, vaak blijven mensen daarna nog regelmatig komen. De behandeling is gericht op de verschillende dimensies van jouw lichaam. Het fysieke deel waar de klacht zich vaak openbaart, het emotionele deel dat een levenlang blokkades kan opstapelen en het energetische deel waarin de energie wordt verdeeld, stroomt of juist stagneert. Je kan ook los een afspraak inplannen voor een ademsessie of deelnemen aan een ademcirkel. Check de website!

Om een voorbeeld te geven van klachten die ik binnen de praktijk veel zie volgt een opsomming:

Zwangerschapwens, zwangerschap gerelateerde klachten, baby's in stuitligging, overtijdbehandeling na 40 weken zwangerschap.

Mensen die problemen ervaren in het combineren van werk en gezin. Stress, Burn-out, relatieproblemen, trauma's uit verleden etc.

Fysieke klachten zoals migraine, rugpijn, blaasontsteking, hartkloppingen, darmklachten, slaapproblemen, hormonale schommelingen, hyperventilatie etc.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie VNRT, de behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed uit het aanvullende pakket.

Voor meer informatie of het maken van een onlineafspraak verwijs ik naar de website of neem telefonisch contact!

Je bent welkom

Voetreflex zet je in beweging

Foto's

Anneke van Baarsel
Anneke van Baarsel voor de praktijk in Berkel en Rodenrijs
Anneke van Baarsel de minibieb Lansingerland
Anneke van Baarsel water
Anneke van Baarsel zwangerschapreflexologie

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Fertilietit
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Neuroreflexologie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

Onze locatie

Logo Balans, natuurgeneeskundige therapie

Balans, natuurgeneeskundige therapie

Balans, natuurgeneeskundige therapie


Edammerpad 2 2652 CH Berkel en Rodenrijs
06 49831859 Klik om te bellen