sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Enterij 3
    2771 MZ Boskoop
  • 06-28501126

Khun Mai massages & tarotcursussen

Bij Khun Mai in Boskoop, kan je terecht voor voet- en lichaamsreflextherapie, nek-, schouder- en rugklachten en stress gerelateerde klachten. Je bent ook welkom voor een heerlijke ontspannende massage, reading of healing of voor een Tarotcursus of workshop.

Bij nek-, schouder- en rugklachten werk ik (in overleg) met voetreflextherapie (holistische behandelwijze) en/of met cuppingtherapie. Bij cuppingtherapie worden de dieper liggende spieren bereikt, waar veelal chronische spanningen zitten. Cuppingtherapie houdt de spieren en het bindweefsel soepel, versterkt je immuunstelsel en voert spanningen af. Lichaamsvloeistoffen gaan stromen en pijnen nemen af. De Combinatie voetreflextherapie met cuppingtherapie is een behandeling die diep en lang doorwerkt. Deze behandeling kan ook preventief worden toegepast.

Bij de Tarot cursussen en workshops zijn de groepjes klein en streef ik naar een open en veilige sfeer in de les. Het zijn lessen waarin intuitie, theorie, praktijk en verdieping samengaan. Heb je interesse in de symboliek van de Tarot? Wil je graag hiermee leren werken of je hierin verdiepen? Of anderen hiermee coachen? Wellicht staat er een mooie cursus voor jou bij. 

Heb je nog vragen over een behandeling of over de Tarot? Bel of mail gerust. 

Praktijk Khun Mai betaat al heel wat jaren (vanaf 2000) en betekent vrij vertaald 'als herboren'. 


Foto's van Khun Mai massages & tarotcursussenKhun Mai massages & tarotcursussen in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort voetreflexmassage

  • ontspanningsmassage
  • reflexzonetherapie