sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kastelenring 9
    2261 HB Leidschendam
  • Website

BODY MIND & SPIRIT

In deze praktijk vindt u verschillende therapieën. Yvonne Verhaar heeft er 15 jaar over gedaan om zoveel disciplines te beheersen en te kunnen aanbieden.

Zij werkt met heel veel passie en plezier en hoop dit nog heel lang te kunnen doen. U bent van harte welkom!

Bekijk de website voor gedetailleerde informatie per discipline. Op de website kunt u een indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden: Prognos computerdiagnose, allergietesten, Reiki en Magnetiseren, Voetreflex, voeding en voedingssupplementen (orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie en kruiden, bachbloesemtherapie, Ontspanningstherapie en ademtraining bij hyperventilatie, lichttherapie en verhuur lichtlamp, therapie voor huilbaby's

Therapie op maat: Na een intake wordt in overleg besloten welke methode of methoden bij u passen. Uniek is de Prognos computerdiagnose volgens de acupunctuur: Prognos® is de meest geavanceerde meetapparatuur die getest is op reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid in de MIR en die werkt volgens de Chinese Geneeskunde. Het apparaat geeft aan wat de oorzaak van de klacht is en hoe deze opgelost kan worden. Digitaal, maar ook via testbuisjes is de therapie te bepalen.

Tevens kan men meten of voedingssupplementen en andere 'middeltjes' die men slikt werkzaam zijn of niet. Het bespaart dus vaak veel geld.

Allergietesten: Met de Prognos®meetapparatuur is het uitstekend mogelijk om allergietesten uit te voeren. Steeds meer mensen hebben last van allergieën. Ook de reguliere geneeskunde erkent dit. Bij de therapie kunnen we zoeken naar de oorzaak van dit probleem en we kunnen dit aanpakken. De Prognos® kan uitstekend aangeven voor welke stoffen men allergisch of intolerant is. Bij voedselallergie of intolerantie kan een dieet met behulp van de Prognos® worden opgesteld, waardoor klachten zullen verdwijnen.

Ook huilbaby's zijn goed te helpen en er is te bepalen welke voeding het kind verdraagt.

Verder werk ik ook al jaren op verzoek met Voetreflex en/of Reiki.

Op hetzelfde adres geeft Yvonne Verhaar cursussen:
In BODY MIND & SPIRIT is ook een yogastudio en kunt u alles vinden op het gebied van ontspanning en persoonlijke en spirituele ontwikkeling:
Hatha Yoga, OntspanningsYoga, Mindfulnessyoga, meditatie, zwangerschapsyoga, babymassage, Reikicursussen individueel (ook Tera Mai en Shamballa (Reiki): Multi Dimensional Healing), cursussen over het Boeddhisme, Mindfulnesscursussen, cursussen mbt spirituele ontwikkeling (zie voor actuele info onze website).


Foto's van BODY MIND & SPIRITBODY MIND & SPIRIT in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja