sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Van Hogendorpstraat 100
    5046 LE Tilburg
  • 0644014904

Praktijk voor Reflexzonetherapie Lisette Ligtenberg

U bent van harte welkom in mijn praktijk voor reflexzonetherapie. Het doel van reflexologie is het herstellen of onderhouden van een natuurlijk evenwicht in het lichaam. Het ondersteunt en bevordert de natuurlijke processen en brengt zo het lichaam in balans. Het zelfherstellend vermogen van de mens wordt gestimuleerd zodat (pijn)klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Door het met speciale technieken bewandelen van de voeten of handen wordt een reactie bewerkstelligd in het desbetreffende lichaamsdeel.
Daarnaast gaat er een zeer ontspannende werking van een reflexzone behandeling uit, waardoor zowel lichamelijke als geestelijke rust wordt bevorderd. Voetreflex kan dus ook heel goed preventief worden gebruikt om klachten te voorkomen.

Reflexzonetherapie kan bij heel veel klachten gebruikt worden (ook chronische) en is in principe geschikt voor iedereen. Een paar indicaties zijn: pijnklachten, stress, burn-out, gewrichtsklachten, spijsverteringsklachten, vermoeidheid, menstruatie- of overgangsklachten, vermindering van lichamelijke ongemakken bij kankerpatiënten.Praktijk voor Reflexzonetherapie Lisette Ligtenberg in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja