Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Lambertusstraat 55B
    3061 WE Rotterdam
  • 0650809349
  • Website

Marian's Total Balance

Marian's Total Balance is een voetreflexPlus praktijk in Rotterdam Kralingen . De Plus staat voor de combinatie van Westerse en Chinese massagetechnieken. Deze worden beide afwisselend toegepast. Waardoor je een nog beter resultaat kan behalen.
Ik ben momenteel 3 de jaars student aan de HBO opleiding tot Voetreflextherapeut Bij Total Health in Breda. Ik ben voor alles geslaagd! Ik ben alleen nog bezig met mijn scriptie over VoetreflexPlus en lage rugklachten. Deze ga ik in Juni inleveren zodat ik in September 2018 mijn diploma in ontvangst kan nemen. In November 2016 heb ik stage gelopen in China. Ontzettend veel geleerd en een prachtig certificaat behaald ! 

Mijn specialisaties zijn : De vrouw ,Overgangsklachten, Menstruatieklachten

                                       Rouwverwerking en Kinderen/Baby's en Rugklachten.

Ik vind het erg mooi om door middel van VoetreflexPlustherapie op een natuurlijke manier bij te dragen aan de gezondheid en vitaliteit van mijn cliënten. 

Klachten zoals : Hyperventilatie, Spijsverteringsklachten, Spierkrampen, Blaasproblemen, Hoofdpijn, Slaapproblemen, Rugklachten, Stress gerelateerde klachten, Verlichting van chronische klachten zoals: Reuma, Astma, Bronchitis, Fibromyalgie, Oedeem, Overgangsklachten, en vele andere klachten zijn zeer goed te verhelpen of te verlichten met VoetreflexPlus massage

Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u zelf ervaren wat een voetreflexbehandeling voor u kan betekenen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op dmv het contactformulier op mijn website.

Of bel 06-50809349 / mail naar marianstotalbalance@gmail.com

Lambertusstraat 55B 3061 WE RotterdamBehandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja