Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Saffierlaan 10
  3523 RC Utrecht
 • 06-15388728

Veldbloem Voetreflextherapie

Voetreflextherapie aan de Saffierlaan, nabij NS-station Vaartsche Rijn, in Utrecht-Zuidoost.

Heb je last van (acute) nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, overgangsklachten, somberheid, stress of darmklachten*? Verdwijnen deze na verloop van tijd ook wel weer, met of zonder hulp, maar steken ze regelmatig toch ook de kop weer op? En spreekt een natuurlijke aanpak van deze klachten je aan? Kom dan eens ervaren wat voetreflextherapie voor je betekenen kan. Ik ben nog steeds regelmatig verrast door de positieve effecten van deze ogenschijnlijk eenvoudige therapievorm! 

Bij gezondheidsklachten pak ik in een behandeltraject van minimaal vijf voetreflexmassages de klacht aan en gaan we samen op zoek naar de oorzaak ervan. In alle rust en met volle en warme aandacht. Na deze behandelingen evalueren we het effect van voetreflextherapie op jou en de klacht, en bepalen we in overleg het vervolg. Voetreflexzonebehandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Op mijn website lees je hier meer over.

Naast behandelingen die gericht zijn op verbetering van een gezondheidsklacht bied ik algemene, ontspannende voetreflexmassages aan. Na inspanning is het goed te ontspannen, alleen komt het daar soms niet van. Er is ook zoveel nuttigs en leuks dat we kunnen, en soms ook gewoon moeten doen. Als lichaam en geest regelmatig de tijd krijgen goed tot rust te komen, ervaar je minder gauw stress, zit je lekkerder in je vel en kun je soms ineens gemakkelijk bergen verzetten. En wie wil dat nou niet in deze tijd? 

Voetreflextherapie is een natuurgeneeswijze die zelfstandig én complementair aan een regulier medische behandeling ingezet kan worden. Door de reflexzones op de voet en het onderbeen te masseren, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en ondersteund, richting de bij jou passende balans. Gezondheids- en pijnklachten kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen, je voelt je energieker en staat steviger op je benen (en voeten!), en vaak slaap je ook beter.

Wanneer je als mens in balans bent, ben je op je best! 

Veldbloem Voetreflextherapie is gevestigd in een ruime, goed toegankelijke praktijkruimte op de begane grond van een voormalig woonzorgcentrum in de Utrechtse wijk Hoograven/Tolsteeg. De praktijk bevindt zich op loopafstand van NS-station Utrecht Vaartsche Rijn (ca. 10 minuten) en bushaltes Tolsteegplantsoen en Smaragdplein (ca. 5 minuten). Parkeren in de buurt is betaald parkeren, muv het Smaragdplein na 11.00 u. Je bent van harte welkom! 

Met vriendelijke groet,

Wilma te Velde

* Dit zijn enkele voorbeelden; voetreflextherapie kan ingezet worden bij allerlei fysieke en psychische gezondheidsklachten. Deze voetreflexzonetherapeut in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort voetreflexmassage

 • Chakramassage
 • Energetische massage
 • Hormoonmassage
 • Lymfedrainagemassage
 • Meridiaanmassage
 • Metamorfosemassage
 • neuroreflexologie
 • Polariteitmassage