Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Waemelslant 12
    6931 HM Westervoort
  • 06-12921779

Praktijk ZenEnZijn, Voetreflexmassage voor vrouwen

Wil je preventief aan je gezondheid werken? Heb je last van stress of spanningsklachten? Een verminderde weerstand of gebrek aan vitaliteit? Of wil je gewoon even helemaal een moment voor jezelf? Dan ben je bij Praktijk ZenEnZijn op het juiste adres! In de praktijk is er ruimte voor persoonlijke aandacht, rust en ontspanning.

Ik ben gecertificeerd Voetreflexmasseur en VoetreflexPlus therapeut in opleiding; deze opleiding combineert de Westerse en de Chinese voetreflexmassage. Hierdoor kan ik naast de reflexzones onder de voeten, ook de acupunctuurpunten en energiebanen (meridianen) op de onderbenen en knie behandelen. De combinatie van beide systemen versterkt de effecten van een behandeling.

Door een voetreflexbehandeling ontstaat lichamelijke en geestelijke ontspanning en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd; door massage wordt de energiedoorstroming en bloedcirculatie gestimuleerd en afvalstoffen worden optimaal afgevoerd. Regelmatig een massage werkt verlichtend en preventief voor je gezondheid en welzijn.

Kijk voor meer informatie op de website: www.zenenzijn.nl

Wanneer je lichaam en geest tot rust komen, ontstaat een gevoel van ZenZijn

Graag tot ziens bij Praktijk ZenEnZijn!


Foto's van Praktijk ZenEnZijn, Voetreflexmassage voor vrouwenDeze voetreflexzonetherapeut in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort voetreflexmassage

  • Chakramassage
  • Hormoonmassage
  • Lymfedrainagemassage
  • Meridiaanmassage