sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oosteinde 21
    3840 AB Harderwijk
  • 0622156910

PraktijkMani

Kom volledig tot rust met een heerlijke voetreflexmassage. Een massage aan uw voeten ontspant het lichaam. Na een uurtje voelt u zich weer helemaal relaxed.

Voetreflexmassage

Een massage van de voeten stimuleert de fitheid van uw hele lichaam. In de voet bevinden zich zenuwuiteinden die corresponderen met uw organen, botten of weefsel. Door de punten op uw voeten te masseren ontspant uw lichaam en voelt u zich na een behandeling weer heerlijk fit.

Voetreflexmassage zorgt ervoor dat blokkades in energiestromen in uw lichaam worden opgeheven. Daardoor kan voetreflex ook een genezende werking hebben. Het heeft een positief effect op zowel lichamelijke als geestelijke klachten.

De behandeling

Een massage of behandeling duurt ongeveer een uur. In dat uur worden uw voeten gemasseerd en komt u helemaal tot rust. Na afloop krijgt u handige tips mee om dat gevoel vast te houden.

Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten? Laat dat dan voor uw behandeling weten. We stellen dan samen een plan op voor een aantal specifieke behandelingen. Gemiddeld merkt u na 1 tot 4 behandelingen al resultaat.


Foto's van PraktijkManiPraktijkMani in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort voetreflexmassage

  • Energetische massage
  • Meridiaanmassage