sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Brouwersweg 100
    6216 EG MAASTRICHT
  • 0633619605
  • Website

Voetreflex Seffinga

Mijn behandelingen zijn medisch verantwoord en worden volledig vergoed door uw zorgverzekeraar ( mits aanvullend verzekerd). Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT en RBCZ

Reflexologie is een fantastische, natuurlijke en eenvoudige manier om uw lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Ontspan, herstel, laad op Dat is wat je mag verwachten van een voetreflexbehandeling bij mij.

Wat is reflexzonetherapie? Op onze voeten, handen en oren bevinden zich punten (reflexzones) die in verbinding staan met organen, klieren en weefsels van ons lichaam. Door deze punten te behandelen kunnen gezondheidsklachten verbeteren.

Reflexzonetherapie ontspant, verbetert de doorbloeding en helpt het lichaam op een veilige manier de natuurlijke balans te herstellen. Reflexzonetherapie, ook wel bekend als voetreflex, is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Reflexologie heeft invloed op uw hele lichaam en geest en dus niet op alleen een symptoom.

Wanneer u ziek bent heeft reflexologie een verzorgende, genezende, ontspannende en versterkende werking. Bent u gezond dan helpt de aanraking om u lekker in uw vel, positief en gelukkig te voelen. Reflexologie is, mits professioneel uitgevoerd, geschikt voor iedereen, jong en oud, ziek en gezond, lichaam en geest.

Reflexzonetherapie kan worden toegepast bij de behandeling van de meest uiteenlopende klachten zowel lichamelijke en/of psychische.

Ik ben gespecialiseerd in psychische klachten en klachten met het lymfe systeem ( oedeem)


Foto's van Voetreflex Seffinga


Voetreflex Seffinga in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja