sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Wolvenplein 27
    3512 CK Utrecht
  • 06-82389468
  • Website

Ruta Puylaert / Reflexzonetherapie Ruta

Heb jij een kinderwens? Maar lukt zwanger worden niet doordat je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen?

Of ben je zwanger en heb je zwangerschapsklachten?

Wanneer je een kinderwens hebt maar je door vruchtbaarheidsproblemen zwanger worden niet lukt heb je vaak te maken met angst, verdriet en boosheid.

Ruta Puylaert is Natuurgeneeskundig Therapeute en heeft na het afronden van een 4 jarige HBO Medische Basiskennis en Reflexzonetherapie (voetreflextherapie) opleiding zich gespecialiseerd in o.a. Zwangerschap en Fertiliteit.

Na deze opleidingen heeft zij nog vele bijscholingen gevolgd om vrouwen en mannen met een een kinderwens of hormonale klachten te helpen. Ook kunnen mensen bij haar terecht bij andere klachten.

Voetreflextherapie is een eeuwenoude vorm van drukpuntmassage van de voeten met als basis dat er onder de voet reflexzones zitten die corresponderen met onderdelen van het lichaam. Door stimulatie van deze zones op de voet (massage) wordt het zelfgenezend vermogen in werking gezet en kunnen veel klachten op een natuurlijke manier worden verminderd.

Diverse artsen en verloskundigen verwijzen vrouwen door naar de praktijk. Ruta heeft haar behandelingen in mogen zetten in het Catharina ziekenhuis bij het draaien van baby’s in stuitligging ter ondersteuning van het versie team.

Wil je graag je vruchtbaarheid vergroten of zwangerschapsklachten verminderden? Neem dan contact op met de praktijk. Info@reflexzonetherapieruta.nl 


Foto's van Ruta Puylaert / Reflexzonetherapie Ruta


Ruta Puylaert / Reflexzonetherapie Ruta in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort voetreflexmassage

  • Hormoonmassage
  • reflexzonetherapie
  • Vrouwen in de overgang
  • Zwangerschapsreflexologie