sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Kastelenring 9
    2261 HB Leidschendam
  • Website

Body Mind &Spirit

In mijn praktijk behandel ik patiënten met een breed scala aan klachten. Om er maar enkele te noemen: darmklachten, allergieën, gewrichtsklachten, vermoeidheid en burn-out klachten. Maar ook ongewenste kinderloosheid problematiek wordt door mij behandeld. 

Met behulp van een computergestuurde bodyscan Prognos  worden de oorzaken van de klachten snel duidelijk en kan gelijk begonnen worden met de behandeling door middel van voedingssupplementen (orthomoleculaire therapie), homeopathie, kruiden en/of bachbloesemtherapie. Verder geef ik Voetreflexzonetherapie, Reikibehandelingen, gesprekstherapie, Bachbloesemtherapie.

Naast de behandelingen heb ik voor geïnteresseerden ook een aantal cursussen ontwikkeld.

Ik geef individuele cursussen Reiki Traditioneel en Shamballa Reiki. 

Hoe ik werk als therapeut:

Ik ben van mening, dat wanneer je meerdere disciplines van de alternatieve of complementaire geneeskunde beheerst, je mensen beter kan helpen en begeleiden, hetzij door per cliënt te bepalen wat de beste therapiemogelijkheid zou zijn, hetzij door verschillende disciplines te combineren waardoor de kans op resultaten toeneemt. 

Ik bekijk de wereld met een open mind en ik ben absoluut niet dogmatisch ingesteld. Alles onderzoeken en het goede behouden is mijn motto. De waarheid vind je uiteindelijk in jezelf.

Voel je welkom!

Yvonne


Body Mind &Spirit in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort voetreflexmassage

  • ontspanningsmassage
  • reflexzonetherapie
  • Voetreflex bij Rouwverwerking
  • Vrouwen in de overgang
  • Zwangerschapsreflexologie