sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Tamboershof 7
    6852 PC Huissen
  • 026 325 6353

Voetreflexologie - ReflexBron, praktijk voor reflexzonetherapie

ReflexBron is een verzorgde praktijk aan huis in Huissen, in de gemeente Lingewaard, ReflexBron staat voor het geven van gekwalificeerde therapeutische zorg in een rustige en sfeervolle praktijkruimte.

De therapeutische massages van de reflexzones geven een weldadig en ontspannen gevoel en helpen u uw lichaam gezond te houden. Doordat reflexzonetherapie ook werkt op uw zenuw-en hormonalestelsel zorgt de massage ook voor het herstel van het natuurlijk evenwicht in uw lichaam. Bij stress en of ziekte raakt dit evenwicht (ernstig) verstoord.

Kinderen reageren erg goed op reflexzonetherapie. Ze vinden het prettig en ontspannend. Het is tevens een veilige therapie tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Er wordt gewerkt volgens de protocollen van Susanne Enzer. Zij is een Engelse verloskundige die in haar praktijk reflexzonetherapie veelvuldig toepast. Zij geeft cursussen aan verloskundigen en reflexzonetherapeuten. 

Ook wanneer u langdurig of terminaal ziek bent en herstel of genezing niet meer mogelijk is kan reflexzonetherapie ontspannend werken en verlichting brengen.

De duur en de intensiteit van de massage wordt afgestemd op uw klacht, leeftijd en lichamelijke conditie. Door deze persoonlijke afstemming is de therapie geschikt voor jong en oud en veilig toe te passen bij elke klacht en of (chronische) aandoening.

ReflexBron is nog tot 1 januari 2018 aangesloten bij de VNRT -de Beroepsvereniging voor Reflexzonetherapeuten, de RBNG - HBO Register Beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. HIerdoor is het mogelijk voor vergoeding in aanmerking te komen. Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden. Ook kunt u voor meer informatie de site van de V.N..R.T. bezoeken.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U heeft geen verwijsbrief nodig. Wel stel ik het op prijs wanneer u uw arts of specialist op de hoogte stelt van uw behandeling door de reflexzonetherapeut. 

 De praktijk is op de eerste verdieping, te bereiken met een trap. Er is geen lift en geen wachtruimte. 


Voor actuele informatie en tarieven verwijs ik u door naar mijn website, www.reflexbron.nl

Hartelijke groet,
Agnes Opgenoort, reflexzonetherapeut
ReflexBron
praktijk voor reflexzonetherapieVoetreflexologie - ReflexBron, praktijk voor reflexzonetherapie in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee