sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Riegheide 62
    9451 EK Rolde
  • 0592-248077

De Vuurvlinder

De Vuurvlinder is een praktijk voor reflexzone therapie en Chi Neng Qigong. Voor mensen die willen (leren) ontspannen en anders omgaan met stress. Er wordt gewerkt volgens het holistische principe; lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en komen in de therapie daarom ook beiden aan bod. Naast de reflexzonetherapie, bewustwording en oefeningen worden aanvullende werkvormen gebruikt. Bijvoorbeeld de dorn werveltherapie die ingezet wordt bij (rug)klachten door beenlengte verschil en quantum touch wat een eenvoudige maar doeltreffende energetische werkvorm is. Ook de zelfhulpmethode EFT wordt in overleg ingezet.
De therapie is tevens geschikt voor mensen met zingevingsvraagstukken.
De Vuurvlinder is aangesloten bij de VNRT. Behandelingen worden vrijwel altijd (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering.
Naast individuele therapie kun je bij De Vuurvlinder terecht voor Chi Neng Qigonglessen (ook geschreven als Zhineng Qigong). Kijk voor de lessen op de website of neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Deze meditatieve bewegingsvorm brengt ontspanning, balans en energie in je lijf en je leven. In China is deze bewegingsvorm jarenlang succesvol toegepast bij patiënten met uiteenlopende klachten in een medicijnloos ziekenhuis. 
Voel je welkom en mail of bel voor een afspraak en/of infoDe Vuurvlinder in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee