Caroline Borst Voetreflexologie


Stationsstraat 15-17 1182 JM Amstelveen

Over Caroline Borst Voetreflexologie

Mijn behandelingen zijn een zeer effectieve combinatie van westerse en chinese voetreflextechnieken en kleurenpunctuur. Voetreflextherapie werkt verlichtend bij acute en chronische klachten maar werkt ook zeer goed om klachten te voorkomen.

Voetreflextherapie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en draagt zo bij aan het herstel van uw gezondheid. Het is heerlijk ontspannend en helpt u gezond en vitaal te blijven.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stress gerelateerde klachten, gebrek aan energie, spijsverteringsklachten en het bewegingsapparaat. En klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is.

Lichaam en geest vormen een geheel en ze beïnvloeden elkaar. Deze holistische benadering van de mens is het uitgangspunt van mijn behandelingen. Ieder persoon is uniek, elke behandeling stem ik op maat op u af. 

Ik heb mijn opleiding Voetreflexzonetherapeute in 2011 afgerond bij Sonnevelt Opleidingen, gevolgd door een opleiding Medische Basiskennis in 2012 en 2016. Sinds 2014 combineer ik als Chinflex® Professional (Total Health) de westerse voetreflextherapie met chinese reflexologie. In 2015 volgde ik aan het Instituut Kleurenpunctuur de cursus Licht op de Voet en sindsdien volg ik regelmatig aanvullende modules van de opleiding Kleurenpunctuur.

Ik ben als therapeute aangesloten bij beroepsvereniging VNRT. Zodoende worden mijn behandelingen vergoed door de meeste zorgverkeringen, afhankelijk van uw aanvullende polis, en wordt de kwaliteit van mijn zorg gecontroleerd.

Foto's

Caroline Borst Voetreflexologie in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Kleurenpunctuur
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Caroline Borst Voetreflexologie


Stationsstraat 15-17 1182 JM Amstelveen