De Voetnoodt


Leerdamhof 42 1108 BC Amsterdam
06-27586781 Klik om te bellen

Behandeling bij u aan huis, binnen Amsterdam
Alle tijd en aandacht
U krijgt bruikbare tips mee

Over De Voetnoodt

De Voetnoodt staat voor voetreflextherapie en muziek.Door de samenvoeging van 'nood en noot ', ontstond het woord voetnoodt.

In mijn verdere verhaal beperk ik mij hier tot de voetreflextherapie. Dit werk is naast de muziek, mijn grote liefde.Via de voetreflex begeleid ik, eigenaar van De Voetnoodt, u bij uw klachten.

Mijn naam is Hilde Louise van Caspel. Ik heb 30 jaar ervaring als therapeut, en ruime ervaring bij het begeleiden van mensen van alle leeftijden en in alle levensfases. De klachten waarmee mensen komen, variëren van hallux valgus tot depressie, van zwangerschap/swens tot burn out. Ik behandel een van A t/m Z lijst aan klachten middels voetreflex, neuroreflex, lymfedrainage.

Ik ben werkzaam in Amsterdam en behandel ook graag aan huis! Dit gaat altijd in goed overleg, om te kijken of dit voor beiden de beste optie is. U hoeft niet te reizen, dat scheelt u tijd en mogelijk stress.

Aan de hand van uw anamnese, uw klachtenpatroon en uw voetenbeeld, krijg ik een idee over wat op dat moment de beste behandeling voor u is. Afhankelijk van uw klacht/en verwijs ik u mogelijk ook door naar huisarts of een specialist.

Neem een kijkje op mijn website devoetnoodt.nl voor de geplaatste reviews.

Foto's

De Voetnoodt in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Energetische massage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Neuroreflexologie
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

De Voetnoodt


Leerdamhof 42 1108 BC Amsterdam
06-27586781 Klik om te bellen