De Voetspiegel


Kerkstraat 35 5126 GA Gilze
06 12954707 Klik om te bellen

Over De Voetspiegel

De Voetspiegel - voetreflextherapie, regressietherapie en coaching.

Onze voeten dragen ons op het pad dat we volgen. Vaak bewandelen we de gebaande wegen en weten we precies waar we zullen uitkomen, maar soms brengen onze voeten ons op plekken die we niet verwacht hadden. Ieder heeft een eigen pad te gaan, maar in de hedendaagse maatschappij is het nog wel eens lastig om echt ‘jouw’ pad te lopen. We worden afgeleid door verwachtingen, verplichtingen en verleidingen die ons leven vaak onnodig gecompliceerd maken. Dit kan niet alleen leiden tot stress en onrust, maar uiteindelijk ook tot ziekte. 

Via voetreflex, regressietherapie en coaching wil ik je graag helpen om je eigen weg naar binnen te vinden en op die manier weer stevig met beide voeten op de grond te staan. Als je weet wat je wilt en wat bij je past, kun je bewust je eigen keuzes maken en zul je merken dat het leven een stuk gemakkelijker gaat. 

Maar ook het verlichten van allerlei lichamelijke klachten helpt enorm om meer van het leven te kunnen genieten. Wanneer je vaak pijn hebt, slurpt dat een groot deel van je energie op. Het verminderen van de klachten zorgt ervoor dat je met meer energie en vitaliteit in het leven staat. 

Ik nodig je van harte uit om eens langs te komen in mijn praktijk voor een kennismakingsgesprek en een voetreflexbehandeling. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen, bezoek dan mijn website De Voetspiegel.

 

Foto's

De Voetspiegel in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

De Voetspiegel


Kerkstraat 35 5126 GA Gilze
06 12954707 Klik om te bellen