Drukpunt


Gerard Rijssenbeekstraat 8 6681 XM Bemmel
0617070518 Klik om te bellen

Over Drukpunt

Bij Drukpunt kunt u terecht voor Bioresonantie. Bioresonantie is een therapie die werkt met energie, trilling en frequentie. Er wordt hierbij gezocht naar verstoorde frequenties die daarna geharmoniseerd worden.

Ook kunt u bij Drukpunt terecht voor Verzamelpunt Correctie. Met een verzamelpunt correctie wordt u in één keer gereset. Dit houdt in dat uw verzamelpunt op de oorspronkelijke plaats wordt gezet, waardoor u weer in balans bent.

Verder kunt u bij Drukpunt terecht voor Voetreflexologie en Reiki & Seichem. Bent u weleens chagrijnig, gespannen of zit u niet lekker in uw vel, dan kan zowel een Voetreflex als een Reiki & Seichem behandeling u op weg helpen naar meer rust en ontspanning. Beide behandelingen zijn voor iedereen, jongeren en volwassenen geschikt.

De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Ze kunnen worden toegepast als behandeling of als extra ondersteuning bij andere behandelingen. De intentie van de behandeling ligt voornamelijk op het stimuleren en versterken van de lichaamseigen systemen.

Natuurlijk kunt u ook terecht om een behandeling te ondergaan voor algeheel welbevinden.

Foto's

Drukpunt in het kort

Soort voetreflexmassage

Reflexzonetherapie

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Certificeringen

Verzamelpunt

Bioresonantie

Voetreflexologie

Reiki

Onze locatie

Logo Drukpunt

Drukpunt

Drukpunt


Gerard Rijssenbeekstraat 8 6681 XM Bemmel
0617070518 Klik om te bellen