Elsemarie Richt/Richt Inzicht


De wanne 3 8330 AA Steenwijk
0521-514524 Klik om te bellen

Over Elsemarie Richt/Richt Inzicht

Reflexoloog en internationaal docent bijzondere reflexologie technieken
Reflexologie in het dagelijks leven


Al jong wist ze dat het welzijn van mensen haar erg boeide, ze wilde missie zuster worden, werd verpleegkundige, werkte in Afrika en Azië en leerde veel over gezondheid en wat culturen met de ‘zorg’ deden.
Reflexologie kwam rond de eeuwwisseling in haar leven. Na het volgen van verschillende opleidingen in Nederland, Amerika en Engeland is ze een praktijk begonnen en later gaan lesgeven van Amerika, Europa tot China. Het heeft haar met beide voeten op de grond gezet en haar haar passie laten ervaren.
Voor alle mensen die zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun gezondheid biedt reflexologie op eenvoudige wijze effectief inzicht in hun welbevinden. Het lichaam wordt gereflecteerd, weerspiegeld in voeten en handen. Met die kennis werken maakt dat pijn zelf eenvoudig te verhelpen kan zijn, doorstroming gemakkelijk te verbeteren is en stress verlicht kan worden.
Deze inzichten wil ze graag met u delen.

Foto's

's avonds geopend

Ja

Artikelen

Stichting Reflexologisch Instituut Nederland

Wist u dat het Reflexologisch Instituut Nederland: een kenniscentrum is voor reflexologie, een platform is voor cliënten ervaringen, reflexologie op de kaart wil zetten binnen de reguliere zorg, wetenschappelijk...

Week van de reflexologie 2015

De week van 21 tot en met 27 september a.s. is door de International Council of Reflexologists uitgeroepen tot ‘Wereld Reflexologie Week’. Wereldwijd zullen in die week duizenden reflexologen...

Onze locatie

Elsemarie Richt/Richt Inzicht


De wanne 3 8330 AA Steenwijk
0521-514524 Klik om te bellen