FLOW praktijk voor voetreflextherapie


Hoogeindse Kampen 19 5447 PS Rijkevoort
0620786833 Klik om te bellen

Over FLOW praktijk voor voetreflextherapie

Nadat ik aan den lijve ervaren heb wat de effecten van voetreflextherapie kunnen zijn, ben ik er direct van overtuigd geraakt dat ik hiermee ook graag andere mensen verder wil helpen op hun pad naar meer vitaliteit, minder pijn en een betere gezondheid.

Na een 4-jarige HBO studie heb ik in 2017 mijn eigen voetreflexpraktijk geopend, waar ik vanuit kennis en kunde en met warme belangstelling voor de ander behandelingen geef.

Ik ben lid van beroepsvereniging VBAG, die hoge kwaliteitseisen stelt aan de aangesloten therapeuten met betrekking tot professionaliteit en opleidingsniveau.

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Ik nodig u van harte uit om een afspraak te maken voor een behandeling. U kunt bij mij terecht al u fysieke klachten heeft (zoals reuma, artrose, fibromyalgie, diabetes, obstipatie, migraine, slapeloosheid, rug-en schouderklachten, vermoeidheid, hooikoorts, circulatiestoornissen, hormonale klachten, neuropathie, etc.) en/of psychische klachten (zoals burnout, depressie, angst, paniekaanvallen, faalangst, onzekerheid, stress, etc.). Maar ook preventief of voor een ontspannende voetreflexmassage.

Voor verdere informatie en voor het maken van een afspraak verwijs ik u graag naar mijn website: www.flowvoetreflex.nl

Wie weet tot ziens!

Met hartelijke groet,

Natasja Hegeman

FLOW praktijk voor voetreflextherapie in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Neuroreflexologie
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

FLOW praktijk voor voetreflextherapie


Hoogeindse Kampen 19 5447 PS Rijkevoort
0620786833 Klik om te bellen