Impuls voetreflexologie en meer


Scherpe Hoek 58 6686 DG Doornenburg
06 14354575 Klik om te bellen

Over Impuls voetreflexologie en meer

In mijn praktijk kunt u terecht voor voetreflexbehandelingen, metamorfose massage, Chinese stoelmassage en Reiki. Zowel de voetreflexbehandeling als de andere behandelingen die ik geef, zorgen voor ontspanning en een betere nachtrust en ondersteunen bij het herstellen van lichamelijk en/of emotionele klachten bij kinderen en volwassenen.

Bij voetreflexologie wordt er van uit gegaan dat door het lichaam verschillende energiebanen lopen. De voeten zijn onderverdeeld in reflexzones die in verbinding staan met organen, spieren, botten, zenuwen en klieren. Door op deze punten te drukken wordt er een impuls naar de desbetreffende organen gestuurd, waardoor het herstellend vermogen van deze punten wordt gestimuleerd en de energie weer kan stromen.

Bij een voetreflexbehandeling wordt niet alleen de klacht behandeld maar de mens in zijn geheel. Voetreflexologie kan verlichting geven bij verschillende klachten en kan zelfs klachten laten verdwijnen.

Een voetreflexbehandeling is geschikt voor iedereen, zowel jong als oud. Hebt u verdriet, stress of pijn? Bent u moe of wilt u zich gewoon even ontspannen? Kom dan naar Impuls, praktijk voor voetreflexologie en ervaar wat een behandeling voor u kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van de BER (Bond van Europese Reflexologen). Dit betekent dat mijn praktijk en opleiding voldoen aan de eisen zoals gesteld door diverse zorgverzekeraars. Afhankelijk van de verzekeraar en het aanvullende pakket, kan de voetreflexbehandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden. 

Impuls voetreflexologie en meer in het kort

Soort voetreflexmassage

Metamorfosemassage
Reflexzonetherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Impuls voetreflexologie en meer


Scherpe Hoek 58 6686 DG Doornenburg
06 14354575 Klik om te bellen