Just Happy Healthy


Engelandvaarders 20 3751 XV Bunschoten-Spakenburg
06 22093346 Klik om te bellen

Over Just Happy Healthy

 Just Happy Healthy

For food, feet en feel good.

For food:

Begeleiding naar een gezond eet en leefpatroon, voor afvallen,aankomen en gezonder willen eten. Samen kijken we naar het eet en beweeg patroon en brengen daar gezondere veranderingen in aan, dit kan individueel maar ook in groepsverband.

Feet:

Voetreflex behandelingen voor alle leeftijden. Door een voetreflex behandeling komt het lichaam in balans en gaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer actiever aan het werk. Veel klachten verminderen en vaak ook verdwijnen ze. Ook geef ik cursussen aan ouders om hun baby zelf voetreflex te geven om zo klachten als o.a. krampjes,reflux en slecht slapen te ondersteunen.

Feel good:

Atlasmassage

Door een nieuw ontwikkelde nek-schopudertechniek worden pijnjklachten, scheeftstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen. Daarom is de Atlasmassage ook buitengeoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen. Maar ook uiteenlopende nek-schouder of armklachten.

 

Lumbaalmassage

De naam Lumbaalmassage is afgeleid van het lumbale gedeelte van de rug. Hoewel geïnspireerd door de Dorn-methode is de Lumbaalmassage totaal anders en heeft het een snellere en effectievere manier tegen:

 

  • moeilijk bukken en uit bed komen
  • lage onderrug klachten
  • uitstralingspijn
  • onderbeen klachten
  • voetklachten, o.a. bij hielspoor
  • overige onderrug klachten 

Foto's

Voetreflex

Just Happy Healthy in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Reflexzonetherapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Just Happy Healthy


Engelandvaarders 20 3751 XV Bunschoten-Spakenburg
06 22093346 Klik om te bellen