Khun Mai massages - reading - healing


Enterij 3 2771 MZ Boskoop
06 28501126 Klik om te bellen

Over Khun Mai massages - reading - healing

Bij massagepraktijk Khun Mai in Boskoop, kan je terecht voor voetreflextherapie, nek-, schouder- en rugklachten en stress gerelateerde klachten. Je bent ook welkom voor een heerlijke ontspannende massage een reading of een healing.

Bij nek-, schouder- en rugklachten werk ik (in overleg) met cuppingtherapie. Bij cuppingtherapie worden de dieper liggende spieren bereikt, waar veelal chronische spanningen zitten. Cuppingtherapie houdt de spieren en het bindweefsel soepel, versterkt je immuunstelsel en voert spanningen af. Lichaamsvloeistoffen gaan stromen en pijnen nemen af. De combinatie met massage, warme kruidenkompressen en cuppingtherapie is een behandeling die diep en lang doorwerkt. Deze behandeling kan ook preventief worden toegepast.

Regelmatig krijg ik de vraag: 'wat voor soort behandelingen geef je'? Mijn antwoord is: in ieder geval een 'massage op maat'. Er zijn vele combinaties mogelijk. Heb je nog vragen over een behandeling? Bel of mail gerust.

Praktijk Khun Mai betaat al heel wat jaren (vanaf 2000) en betekent vrij vertaald 'als herboren'.

Foto's

Cuppingtherapie
Fybromyalgie en voetreflextherapie

Soort voetreflexmassage

Acces Bars
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie

Artikelen

Fibromassage ® en voetreflextherapie

Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd betekent letterlijk vanuit het latijn: pijn in bindweefsel en spieren. Deze pijnklachten kunnen zich in het gehele lichaam voordoen. Fibromyalgie kan tevens...

Onze locatie

Logo Khun Mai   massages - reading - healing

Khun Mai massages - reading - healing

Khun Mai massages - reading - healing


Enterij 3 2771 MZ Boskoop
06 28501126 Klik om te bellen