Larimar


Parklaan 15 6131 KE Sittard
06 40766330 Klik om te bellen

Met aandacht en onbevooroordeeld luisteren
Gespecialiseerd in stress, overspannen en burn-out
Zelf je afspraak online inplannen via de website

Over Larimar

Larimar is een praktijk waar je terecht kunt voor voetreflextherapie maar ook voor integraal holistische massagetherapie.

Het is mijn passie om samen met jou de achterliggende oorzaak van jouw klachten of hulpvraag te onderzoeken. Stap voor stap krijg je meer inzichten en begin je je bewust te worden van de dingen die je systeem uit balans brengen. Dit kan op verschillende gebieden liggen, bijvoorbeeld op fysiek vlak (voeding, beweging, leefgewoonten), emotioneel vlak (niet geuitte frustraties, rouw/verdriet, angsten), mentaal vlak (piekergedachten, beperkende overtuigingen) of spiritueel vlak (de verbinding met jezelf en je omgeving niet meer voelen).

Daar waar jouw systeem uit balans is geraakt, kan de energie niet meer vrij stromen. Afvalstoffen worden moeilijker afgevoerd en voedingsstoffen kunnen niet meer goed aangevoerd worden. Dit zorgt vaak voor pijn, stijfheid en/of ongemak.

Door aandacht en ruimte te geven aan de oorzaak van de klacht, kan het lichaam zichzelf weer beter in balans brengen en wordt het zelfherstellend vermogen vergroot.

Mijn specialisme is stress, overspannenheid en burn-out.
Zelf heb ik dit ook meegemaakt. Door veel te lang door te gaan met een baan die niet meer bij me past, sociale contacten die meer energie kosten dan dat het opleverde, geen nee durven zeggen, zorgen maken om dierbaren en slechte leefgewoonten om de nare dingen in mijn leven te verdringen (scrollen op mijn mobiele telefoon, te laat naar bed gaan, snacken etc.).
Ik kan dus heel goed begrijpen hoe het voor de ander voelt als de stress teveel geworden is.
Gelukkig heb ik een manier gevonden om daar weer van te herstellen, en dat gun ik de ander ook.

Wacht niet op het perfecte moment, pak het moment en maak het perfect

Foto's

De praktijk, Larimar

Certificeringen

Diploma voetreflextherapeut

Diploma integraal holistisch massagetherapeut

Diploma medische basiskennis

BATC beroepsorganisatie, licentie

Onze locatie

Larimar


Parklaan 15 6131 KE Sittard
06 40766330 Klik om te bellen