MarVita


de Esdoorn volgt 2912 RA Nieuwerkerk aan den IJssel

Over MarVita

Voor wie?
Voetreflexmassage is voor iedereen, jong en oud, ziek of gezond, iedereen is welkom. Zelfs als je geen klachten hebt kan een voetreflexmassage heerlijk ontspannend zijn. Voor veel mensen betekent de behandeling een opkikker; voor anderen een preventief middel om niet uit balans te raken.

De klachten waarvoor mensen komen zijn zeer divers. Het kan bijvoorbeeld gaan om: hoofdpijn, vermoeidheid, stress, spijsverteringsproblemen, menstruatieproblemen, blaasontsteking, slaapproblemen, hooikoorts of verkoudheid. Maar ook voor reiniging van het lichaam na narcose, vastenkuur of ziekteperiode.

Tijdens en na de massage word je lichaam aan het werk gezet. Dit kan reacties geven zoals plotseling veel zweten, het koud krijgen, algemeen gevoel van onbehagen, emotioneel worden of heel ontspannen raken. Na de massage (enkele uren of dagen) kunnen er reinigingsreacties ontstaan, zoals meer ontlasting, donkere urine, huiduitslag, hevige menstruatie, etc. Ook kan het gebeuren dat oude kwalen weer even boven komen om vervolgens te verdwijnen, je lichaam ruimt op! Daarnaast kan het zijn dat je beter en dieper gaat slapen, dat je jezelf beter kunt uiten, bloeddruk kan stabiliseren en je voelt je meer ontspannen.

Hoe werkt het?
Elk weefsel, orgaan en lichaamsdeel is via een energiebaan, meridiaan, verbonden met een reflexpunt of -zone op de voet. Deze energiebanen kunnen geblokkeerd raken door allerlei omstandigheden, bijvoorbeeld door stress, angst, verdriet of boosheid. Bij een dergelijke blokkade kun je lichamelijke klachten krijgen. Met voetreflex massage worden de energiebanen, en dus ook de blokkades hierin, die uitkomen op en onder de voet behandeld. Door het masseren van deze zones wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Daarbij is ook je eigen leefwijze een belangrijk hulpmiddel: gezonde voeding, voldoende beweging en voldoende ontspanning.

De effecten van voetreflexPlus™ massage:
- werkt altijd ontspannend
- verbetert bloedsomloop, spiertonus, energie- en lymfecirculatie 
- prikkelt zelfgenezend vermogen
- maakt endorfinen vrij
- stimuleert onderactie
- kalmeert overactie
- brengt genezing
- werkt preventief
- ondersteunt bij chronische ziekte
- ondersteunt bij klachten bijwerkingen medicatie
- stimuleert herstel na operatie

MarVita in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

MarVita


de Esdoorn volgt 2912 RA Nieuwerkerk aan den IJssel