Maslina praktijk voor massagetherapie


Woeziksestraat 631 6604 CK Wijchen
0613025488 Klik om te bellen

Over Maslina praktijk voor massagetherapie

Wat is Maslina?
Maslina is de naam van mijn massagepraktijk in Wijchen. Ik heb voor deze naam gekozen, omdat het in het Kroatisch ‘olijfboom’ betekent. De olijfboom is één van de oudste bomen ter wereld. Deze staat symbool voor het mooie mediterrane gebied in Kroatië, waar ik geboren en opgegroeid ben. De olijfboom wordt vaak geassocieerd met vrede, kracht en overwinning. De olijfolie, die van deze bomen afkomstig is, voedt en geneest.

Waarvoor kun je bij Maslina terecht?
Bij Maslina kunt u op afspraak terecht voor diverse behandelingen. U kunt een afspraak maken als u klachten heeft, maar ook als u graag een keer in de watten gelegd wil worden.

Hieronder vindt u een overzicht van mijn behandelingen:

Voetreflextherapie: De doorstroming van bloed, lymfe en energie wordt verbeterd door het masseren van de reflexzones van uw voeten. Het bevordert de homeostase, oftewel het evenwicht van uw lichaam.
Ayurvedische lichaamsmassage: De ayurveda is afkomstig uit India en is een traditionele natuurgeneeskundige. Deze massage brengt u terug in balans en activeert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam.
Sportmassage: De sportmassage helpt u om zo fit mogelijk te zijn voordat u een sportprestatie gaat leveren. Als sportmasseur kan ik u ook na het sporten helpen met verschillende behandelingen die blessures voorkomen of verhelpen.
Ontspanningsmassage: Stress kan zich uiten in lichamelijk en mentale klachten. Een ontspanningsmassage kan hier goed bij helpen. De massage helpt u ontspannen en neemt alle aanwezige stress weg.
Hotstonemassage: De Hotstonemassage zorgt voor ontspanning, stressvermindering en een betere doorbloeding. Het ondersteunt en herstelt het lichaam, waardoor het lichaam weer in balans raakt.
Zwangerschapsmassage: Deze massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en verlichting. In deze periode vinden zich veel veranderingen plaats in uw lichaam. Wel kunnen er ook fysieke ongemakken plaatsvinden. Deze massage helpt u om deze lichamelijke ongemakken zoals misselijkheid te vergeten.
Moxa/TPD Lamp: De TPD mineraal lamp is werkzaam bij veel soorten pijnen. De behandeling zorgt voor een positieve invloed op de energiestroom in uw meridianen.

Waarom kiezen voor Maslina?
Heeft u klachten waar u graag vanaf geholpen wilt worden? Of wilt u graag even in de watten worden gelegd? Dan bent u aan het juiste adres. Wij geven u een aangename ervaring en zorgen dat u met een goed gevoel naar huis gaat. Heeft u interesse? Maak dan snel een afspraak. Hopelijk zie ik u snel.

Maslina praktijk voor massagetherapie in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Fertilietit
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Post Covid-19 syndroom
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Maslina praktijk voor massagetherapie


Woeziksestraat 631 6604 CK Wijchen
0613025488 Klik om te bellen