Meer Natuurlijk * Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Voetreflexologie *


Ossenblok 5 4823 JG Breda
0646742383 Klik om te bellen

Over Meer Natuurlijk * Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Voetreflexologie *

Je bent van harte welkom bij Meer Natuurlijk! Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Voetreflextherapie

Heb je klachten dan kun je kiezen voor een natuurgeneeskundige behandeling met kruiden, Bachtherapie, voedings- en leefstijladviezen en/of voetreflextherapie. Door de inzet van meerdere behandelvormen kom je tot een goed resultaat. 

Bij een VoetreflexPlus-massage worden westerse en oosterse voetreflextechnieken gecombineerd. De focus ligt op het behandelen van de energiebanen van het lichaam. De voeten, benen en knieën worden gemasseerd. Door de reflexzones van de voeten te behandelen worden de bijbehorende organen, weefsels, klieren en systemen gestimuleerd en weer in evenwicht gebracht. 

Wil jij alleen even tot rust komen? Laat je verwennen met een professionele VoetreflexPlus-massage van 45 minuten bij Meer Natuurlijk. 

Als natuurgeneeskundige werk ik met u samen aan een betere gezondheid. Waar gezondheid toeneemt, verminderen of verdwijnen klachten. Je zit lekkerder in het vel. Mijn passie ligt in dat ik een ander graag echt wil helpen. Jezelf gehoord voelen scheelt al zoveel! Dat heb ik zelf ook mogen ervaren en dat gevoel wil ik graag doorgeven.In de natuurgeneeskunde kijk je naar de gehele persoon en dus alle kleine facetten en niet alleen maar naar waar je last van hebt. Hier nemen we ruim de tijd voor.

Foto's

Meer Natuurlijk * Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Voetreflexologie * in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Polariteitmassage
Spijsverteringsmassage, lymfemassage, stress en ontspanningsmassage, ontgiftende en reinigingsmassage,hart- en bloedvatenmassage, ademhaling- en vitaliteitsmassage, wervelkolommassage, spieren en gewr

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Chronische Darmklachten

Chronische darmklachten is een veelgehoord probleem in de huisartsenpraktijk. Wist u dat 1 op de 4 mensen last heeft van maag/darmklachten? Een opgeblazen gevoel, pijn, slechte stoelgang of juist diarree,...

Onze locatie

Meer Natuurlijk * Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Voetreflexologie *


Ossenblok 5 4823 JG Breda
0646742383 Klik om te bellen