My Body My Soul


Sterrenlaan 174a 2402 BC Alphen aan den rijn
0624208968 Klik om te bellen

Over My Body My Soul

My Body My Soul is een natuurkundige praktijk in Alphen aan den Rijn. Gespecialiseerd in voetreflexologie, Tuina therapie (klachten behandeling) en voedingsadvies waarbij naar de klachten wordt gegeken.

Naast de praktijjk is My Body My soul ook een webshop. Hieron vind je eerlijke natuurlijke producten zonder onnodige stoffen als parabenen, SLS, geur-kleur- en conserveringsmiddelene. Zo natuurlijk mogelijk met een. geode verzorging en heerlijke geuren. 

De VoetreflexPlus behandelingen, coaching en counceling worden vergoed door zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent. 

De behandelaar

Al vroeg ging mijn aandacht uit naar gezondheid en voeding, als jonge twintiger heb ik een aantal jaren gewerkt in een drogisterij / parfumerie. In deze periode heb ik de opleiding tot drogist gevolgd en kwam ik in aanraking met homeopathie en natuurvoeding en diëtiek. Later ben ik als secretaresse gaan werken in het bedrijfsleven. Hier kreeg ik te maken met diverse mensen die te maken hadden met werkdruk, spanning etc. Omdat ik mijzelf en de mensen beter wilde begeleiden ben ik de opleiding NLP practitioner en de NLP Master practitioner gaan volgen bij de Mind Academy. Tijdens deze training kwam ik erachter waar mijn hart ligt. Zo ben ik bij voetreflexologie terecht gekomen. Tijdens de opleiding Voetreflexologie leerde we over de Chinese Geneeskunde. Hoe er op een holistische manier naar gezondheid wordt gekeken spreekt mij zo aan dat ik mij daar verder in aan het ontwikkelen ben. 

Foto's

My Body My Soul in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

My Body My Soul


Sterrenlaan 174a 2402 BC Alphen aan den rijn
0624208968 Klik om te bellen