My Body My Soul


Sterrenlaan 174a 2402 BC Alphen aan den rijn
0624208968 Klik om te bellen

Over My Body My Soul

My Body My Soul is een natuurkundige praktijk in Alphen aan den Rijn. Gespecialiseerd in voetreflexologie, Tuina therapie (klachten behandeling) en voedingsadvies. Er wordt op een holistische manier naar het lichaam en jouw eventuele klacht gekeken. Tijdens de behandeling wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam aangesproken. We proberen samen de oorzaak te achterhalen en deze op te lossen. Er wordt ook naar de leefstijl en voeding gekeken vanuit de vijf elementen. Voeding heeft naast de vitamines en de mineralen die het bevatten ook een bepaalde werking in het lichaam. Voeding kan verwarmen, verkoelen, bewegen, verstillen of slijmvormend zijn. 

Naast de praktijjk is My Body My soul ook een webshop. In de webshop vind je natturlijke zonder onnodige stoffen als parabenen, SLS, geur-kleur- en conserveringsmiddelenen. Zo natuurlijk mogelijk met een goede verzorging en heerlijke geuren. Vaak zijn de producten handgemaakt, het liefste in Nederland.

De VoetreflexPlus behandelingen, coaching en counceling worden vergoed door zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent. 

De behandelaar

Al vroeg ging mijn aandacht uit naar gezondheid en voeding, als jonge twintiger heb ik een aantal jaren gewerkt in een drogisterij / parfumerie. In deze periode heb ik de opleiding tot drogist gevolgd en kwam ik in aanraking met homeopathie en natuurvoeding en diëtiek. Later ben ik als secretaresse gaan werken in het bedrijfsleven. Hier kreeg ik te maken met diverse mensen die te maken hadden met werkdruk, spanning etc. Omdat ik mijzelf en de mensen beter wilde begeleiden ben ik de opleiding NLP practitioner en de NLP Master practitioner gaan volgen bij de Mind Academy. Tijdens deze training kwam ik erachter waar mijn hart ligt. Zo ben ik bij voetreflexologie terecht gekomen. Tijdens de opleiding Voetreflexologie leerde we over de Chinese Geneeskunde. Hoe er op een holistische manier naar gezondheid wordt gekeken spreekt mij zo aan dat ik mij daar verder in aan het ontwikkelen ben. Op dit moment ben ik bezig met de studie het laatste jaar Tuina Therapie. 

Foto's

My Body My Soul in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

My Body My Soul


Sterrenlaan 174a 2402 BC Alphen aan den rijn
0624208968 Klik om te bellen