My Body My Soul


Bloemhofstraat 39 2406 BR Alphen aan den Rijn
06 24208968 Klik om te bellen

Ook voor Tuina Therapie en acupunctuur
Luisterend oor
Bekijkt jouw klacht holistisch

Over My Body My Soul

My Body My Soul is een natuurkundige praktijk in Alphen aan den Rijn. Gespecialiseerd in voetreflexologie, Tuina therapie (klachten behandeling), acupunctuur en voedingsadvies. Er wordt op een holistische manier vanuit de Chinese geneeskune (TCG) naar het lichaam en jouw eventuele klacht gekeken. Tijdens de behandeling wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam aangesproken. We proberen samen de oorzaak te achterhalen om het lichaam weer in balans te brengen.

Voeding en leefstyladvies en tips komen ook aan bod. Voeding heeft naast de vitamines en de mineralen die het bevatten ook een bepaalde werking in het lichaam. Voeding kan verwarmen, verkoelen, bewegen, verstillen of slijmvormend zijn.

Naast de praktijjk is My Body My soul ook een webshop. In de webshop vind je natuurlijke producten zonder onnodige stoffen als parabenen, SLS, geur-kleur- en conserveringsmiddelenen. Zo natuurlijk mogelijk met een goede verzorging en heerlijke geuren. Vegan, plastic vrij en duurzaam.

De VoetreflexPlus en acupunctuur behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent.

De behandelaar

Al vroeg ging mijn aandacht uit naar gezondheid en voeding, als jonge twintiger heb ik een aantal jaren gewerkt in een drogisterij / parfumerie. In deze periode heb ik de opleiding tot drogist gevolgd en kwam ik in aanraking met homeopathie en natuurvoeding en diëtiek. Later ben ik als secretaresse gaan werken in het bedrijfsleven. Hier kreeg ik te maken met diverse mensen die te maken hadden met werkdruk, spanning etc. Omdat ik mijzelf en de mensen beter wilde begeleiden ben ik de opleiding NLP practitioner en de NLP Master practitioner gaan volgen bij de Mind Academy. Tijdens deze training kwam ik erachter waar mijn hart ligt. Zo ben ik bij voetreflexologie terecht gekomen. Tijdens de opleiding Voetreflexologie leerde we over de Chinese Geneeskunde. Hoe er op een holistische manier naar gezondheid wordt gekeken spreekt mij erg aan dat ik mij daar verder in heb ontwikkeld.

Foto's

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang

Certificeringen

Voetreflex plus, Tuina therapie, MBK, NLP. Aangesloten bij Cat vergoedbaar

Onze locatie

My Body My Soul


Bloemhofstraat 39 2406 BR Alphen aan den Rijn
06 24208968 Klik om te bellen