Natuurgeneeskundige Praktijk Clarijn


Frederik Hendrikstraat 11 5583 CL Waalre
06-55116476 Klik om te bellen

Over Natuurgeneeskundige Praktijk Clarijn

VoetreflexPlus therapie, TuiNa massage en acupunctuur vormen de kern van de behandelingen in mijn praktijk. De Chinese geneeskunde die de basis is van deze therapievormen biedt alle mogelijkheden om vanuit een heel praktisch perspectief om te gaan met klachten. De therapie wordt (grotendeels) vergoed via je aanvullende verzekering.

Zowel bij de voetreflex- als bij de TuiNa massages en de acupunctuur behandelingen zorg ik ervoor dat de energie in de meridianen (energiebanen) weer onbelemmerd gaat stromen. Het lichaam komt stap voor stap beter in balans waardoor het zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Met speciaal voor jou samengestelde voedings- en leefstijltips kun je ook zélf aan de slag voor je gezondheid. Soms zet ik ook moxa of cupping in om de behandelingen te versterken.
Energie is mijn specialiteit; sinds 2010 ben ik mij vooral gaan toeleggen op de ondersteuning bij stress- en burnout-gerelateerde klachten. Mijn praktische en resultaatgerichte instelling zet ik in om sámen met jou op zoek te gaan naar meer vitaliteit en veerkracht!

Sinds 2022 kunnen de behandelingen ook aangevuld worden met kruiden in de vorm van thee of tinctuur. Deze worden op maat samengesteld op basis van de Chinese diagnose, waardoor heel gericht naar herstel gewerkt kan worden.

Je vind me in Waalre, waar ik sinds 2012 een fijne praktijk aan huis heb, op de eerste verdieping.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met mijn manier van werken. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Praktijk Clarijn. Zowel op de website als op de facebookpagina zet ik regelmatig de beste tips uit de praktijk.

Carine van der Vaart-Schoonheijt

Foto's

Carine bij Praktijk Clarijn

Soort voetreflexmassage

Burnout begeleiding
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang

Onze locatie

Natuurgeneeskundige Praktijk Clarijn


Frederik Hendrikstraat 11 5583 CL Waalre
06-55116476 Klik om te bellen