Natuurgeneeskundige Praktijk Coby Hamer


Lisdodde 46 8043 NT Zwolle
06 - 53 86 23 03 Klik om te bellen

Over Natuurgeneeskundige Praktijk Coby Hamer

Als natuurgeneeskundige is het mijn streven om mensen te "raken" zodat zij bewuster gaan leven en gaan voelen wat of zij nodig hebben in hun leven. Zichzelf de vraag stellen "wat heb ik nodig om gezond en gelukkig" te zijn om vervolgens dit doel te bereiken.

Binnen mijn praktijk realiseer ik dit door middel van:

-Voetreflexzone therapie, door middel van drukpunten wordt er invloed uitgeoefend op het hele systeem en evenwicht van de gezondheidstoestand van de hele mens, het verstoorde evenwicht wordt weer herstelt, klachten verdwijnen omdat het afweersysteen wordt geactiveerd om "grondig aan het werk te gaan". Een voetreflexbehandeling kan uit verschillende behandelingen bestaan.

-Quasha Therapie, Quaska wordt veel toegepast bij fysieke klachten, hierdoor worden fysieke blokkades opgehevn, waardoor ons lichaam revitaliseert. Ons lichaam wordt vitaler doordat er een betere doorstroming plaats vindt van bloed en energie, afvalstoffen worden opgeruimd.

-Bio resonantie, onze gezondheid wordt bepaald door processen in het lichaam die in balans zouden moeten zijn. Vaak is dat niet het geval en worden wij ziek. Door middel van een meting (u houdt koperen staven vast) wordt er gekeken naar organen en systemen van het lichaam, waarbij ik kan zien wat er bij u aan de hand is. Dit kan van alles zijn zoals: allergie, afvalstoffen, last van de maag of darmen, slaapstoornissen, hormonen, tekorten van vitaminen of zouten, hoofdpijn, rugklachten, psychische klachten, parasieten en schimmels, vaccinatie belastingen etc.

Natuurgeneeskundige Praktijk Coby Hamer in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Neuroreflexologie

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Natuurgeneeskundige Praktijk Coby Hamer


Lisdodde 46 8043 NT Zwolle
06 - 53 86 23 03 Klik om te bellen