Petra Hagen voetreflexzonetherapeut


Boekweitland 7 3833 CK Leusden
06 21500903 Klik om te bellen

Massage afgestemd op jou persoonlijk
In combinatie met reiki mogelijk
Laagdrempelig en gemoedelijk

Over Petra Hagen voetreflexzonetherapeut

Mijn naam is Petra Hagen. Sinds 2007 ben ik me meer gaan verdiepen in alternatieve geneeswijze en in spiritualiteit. Voor die tijd stond ik daar niet voor open. Door de vroege dood van mijn man kwam de zoektocht op gang. Eerst aarzelend en sceptisch maar al snel veranderde dit. Na een aantal jaar heb ik mijn diploma REIKI - SEICHEM 1 EN 2 volgens Tera-Mai gehaald. Ik merkte hoeveel krachten via mijn handen door het universum door gegeven worden. In april 2014 heb ik mijn diploma voetrefextherapie gehaald bij het CIVAS.

Voeten zijn de spiegel van je sterke en zwakkere kanten. Ze laten zien hoe je nu in het leven staat. Je voeten verdienen daarom alle aandacht.
Voetreflexzonetherapie helpt blokkades in je lichaam op te heffen zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen en bevordert het afvoeren van afvalstoffen.Via de voeten behandel je de mens als geheel. Het ruimt blokkades op en laat de energie weer stromen. Daarmee herstelt het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest. De massage ondersteunt het genezingsproces van klachten zoals vermoeidheid, rusteloosheid, gewrichtsklachten, rugklachten, menstruatie en overgangsklachten. Daarnaast is voetreflextherapie heel goed om preventief in te zetten om klachten te voorkomen. Het heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Het is daarnaast een heerlijk ontspannen moment, tijd voor jezelf.

Foto's

Petra Hagen voetreflexzonetherapeut in het kort

Soort voetreflexmassage

Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Voetreflex bij Rouwverwerking

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Petra Hagen voetreflexzonetherapeut

Petra Hagen voetreflexzonetherapeut

Petra Hagen voetreflexzonetherapeut


Boekweitland 7 3833 CK Leusden
06 21500903 Klik om te bellen