Praktijk Aafke van Dijk


Miedwei 5 9151 AH Holwerd
06 25147889 Klik om te bellen

Over Praktijk Aafke van Dijk

Welkom bij Massagepraktijk Aafke van Dijk.

Ik ben Aafke van Dijk en ben sinds 1 augustus 2007 actief als erkend massagetherapeut. Mijn praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Holwerd en MFC Camminghastins te Leeuwarden.

Al vele jaren ben ik in het bezit van het diploma sportmassage en verzorging. Ik heb opleidingen gevolgd bij DBA, omdat ik mij verder wilde specialiseren in het masseren. Inmiddels ben ik in het bezit van het diploma Manueel Praktizijn en Massagetherapeut. Tegelijkertijd heb ik een opleiding gevolgd tot Holistisch Energetisch Therapeut en hierna de opleiding Power-Steering. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in het effect, dat een energiebehandeling op mensen heeft. Als Manueel Praktizijn heb ik mij kunnen aansluiten als A-therapeut bij de beroeps-verenigingen RBCZ en de NVST. Intussen ben ik ook lid van de BATC.
BATC heeft inmiddels een bolwerk kunnen vormen van meer dan duizend therapeuten, die zich als groep sterk maken voor een gezonde maatschappij en meer erkenning voor de natuurgerichte zorg. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten leveren dagelijks hun bijdrage door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan hun cliënten. Deze hoogwaardige kwaliteit van zorg kunnen wij garanderen doordat BATC therapeuten breed HBO geschoold zijn, minimaal vijf verschillende werkvormen hanteren en volledig werken volgens de vijf natuurgerichte principes.
Daarnaast ben ik als sportmasseur lid van de NGS. Deze verenigingen stellen stevige eisen aan de leden op het gebied van kennis, praktijkvoering, gedrag en deskundigheid.

Therapievormen waarmee ik o.a. werk zijn:
Voetreflexologie
Shiatsu
Klassieke massage
Afrikaanse massage
Lymfedrainage
Hotstonemassage
Sportmassage
Glascupping
Voedingsadvies
Coaching
Energiebehandeling

Foto's

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Praktijk Aafke van Dijk


Miedwei 5 9151 AH Holwerd
06 25147889 Klik om te bellen