Praktijk Arlette Berkouwer


Nieuwstraat 58 4141 CC Leerdam
06 28167542 Klik om te bellen

Over Praktijk Arlette Berkouwer

Voetreflextherapie en coaching bij (vrouwen)klachten zoals overgang, stress, energiegebrek en onbalans. Maak vandaag nog een afspraak, bel of mail me. Voor meer informatie kijk op de website.

Voor een voetreflexmassage hoeft er niet direct sprake te zijn van een duidelijke klacht. De therapie kan worden ingezet om drie redenen.

1. Preventief: Om eventuele klachten te voorkomen. Door voetreflextherapie worden eventuele blokkades opgespoord en weggemasseerd, zodat het evenwicht tussen lichaam en geest optimaal blijft.

2. Ter ontspanning: Voetreflextherapie kan heel ontspannend werken. Mensen die tegen een burn-out aan zitten, te gestrest, permanent moe zijn of een zware periode doormaken, kunnen baat hebben bij een voetreflexmassage.

3. Om een klacht te behandelen: een voetreflexbehandeling kan verlichting geven bij uiteenlopende klachten, zoals spier en gewrichtsklachten, rugklachten, menstruatiepijn, maag-en darmklachten, luchtwegproblemen, hoofdpijn, migraine, stress, somberheid, vermoeidheid, overgangsklachten en nog veel meer!

Foto's

Arlette

Soort voetreflexmassage

Fertilietit
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Metamorfosemassage
Neuroreflexologie
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

Onze locatie

Praktijk Arlette Berkouwer


Nieuwstraat 58 4141 CC Leerdam
06 28167542 Klik om te bellen