Praktijk Chinese Geneeskunde Betuwe


Appelgaard 19 4116 CX Buren
06 52021959 Klik om te bellen

Over Praktijk Chinese Geneeskunde Betuwe

Welkom! mijn naam is Leo Witte. Ik heb een praktijk voor Chinese geneeskunde in Buren, in de Betuwe.

Praktijk

In mijn praktijk in Chinese geneeskunde in Buren kunt u terecht voor lichamelijke en geestelijke klachten, lichaam en geest zijn immers nauw met elkaar verbonden en de Chinese geneeskunst biedt veel inzichten en behandeltechnieken om terug in balans te komen met uzelf en uw omgeving.De essentie van de TCM, de Chinese geneeskunde, is dat de mens als een holistische eenheid wordt gezien. U bent meer dan uw klacht of uw blessure! Het houdt in dat, als daar reden voor is, er niet uitsluitend over uw klacht wordt gesproken, maar ook over u als mens, hoe u leeft en werkt, zodat u en ik begrijpen en kunnen bespreken wat de oorzaak kan zijn van uw ziekte, onbalans of verstoring.

De klachtgerichte therapeutische behandelingen, zoals Chinese massagetherapie, reflexologie op voeten en lichaam, maar ook oor acupunctuur zijn bij uitstek geschikt om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. U wordt zich weer bewust van wat er in uw lichaam en geest gebeurd en wat daar de gevolgen van zijn. De behandelingen kunnen eventueel worden aangevuld met gepatenteerde kruiden.

Naast de algemene massagetherapie kunnen andere behandeltechnieken uit de Chinese geneeskunde worden ingezet om pijnlijke verstoringen te verhelpen.
De behandelingen hoeven niet altijd klachtgericht te zijn, massagetherapieen kunnen ook zeer voedend, preventief, en ontspannend zijnen zo ook zorgen voor uw innerlijke rust, evenwicht, gezondheid en vitaliteit.

"Het is mijn intentie clienten die fysiek of mentaal in onbalans zijn geraakt terug in balans te brengen: terug op hun voeten."

Persoonschets

Even voorstellen: ik ben Leo Witte, therapeut Chinese geneeskunde en ik woon in Buren. Na een leven in commerciele adviesfunkties werd het tijd om mijn fascinatie voor oosterse denkwijze en filosofie vorm te geven.Als beoefenaar van Tai Chi en Qi Gong en door behandeling met acupunctuur kwam ik in aanraking met de traditionele Chinese geneeskunst,TCG.

Naast de bovenstaande specialisaties is mijn belangrijkste specialisatie: aandacht voor U!

Specialisaties

Diagnostiek, Diagnostiek Pols en Tong, Palperen (zoeken naar verstoringen) Reflexologie, Chinese Massagetherapie, Ontspanningsmassages, Hoofd, Nek en Schouder massages, Oor acupunctuur, Pijnbestrijding, Sportblessures, Ontzuren en Ontgiften, Chinese kruidenpatentformules, Moxa, Guasha, Cupping.

Foto's

Leo Witte

Soort voetreflexmassage

Energetische massage
Hormoonmassage
Meridiaanmassage
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie

Certificeringen

Total Health Academie HBO opleiding Chinese en Westerse Voetreflexplus therapeut

HBO opleiding ChinLi-Tuina masseur

Chinli-Tuina therapeut

Pijnbestrijding en Acupunctuur

Onze locatie

Praktijk Chinese Geneeskunde Betuwe


Appelgaard 19 4116 CX Buren
06 52021959 Klik om te bellen