Praktijk InBalans, voetreflextherapieplus


Grasklokje 27 7772 NN Hardenberg
06-36315180 Klik om te bellen

Over Praktijk InBalans, voetreflextherapieplus

Praktijk InBalans , praktijk voor voetreflextherapie Plus, ik geef een combinatie tussen westerse en chinese massagetechnieken om zo lichaam en geest in balans te brengen.voetreflextherapie kan zowel ontspannend als therapeutisch werken. heeft u o.a. last van een van de volgende klachten: stress, hoofdpijn-nekpijn, spier-en gewrichtsklachten, hormonale disbalans, spijsverteringsproblemen, nier-blaasklachten, oedeemvorming ontdek dan wat voetreflextherapie voor u kan doen.

hoe werkt het? bij uw eerste afspraak vult u een intake formulier in welke we samen bespreken, vervolgens ontvangt u een ontspannende voetrelfexmassage, dit om te wennen aan de aanraking en op deze manier kennis te maken met elkaar, ik vind de relatie tussen therapeut en cliënt erg belangrijk, bij de tweede afspraak maak ik een foto van uw voeten en geef een analytische massage om zo in kaart te kunnen brengen waar de evt. verstoorde zones op de voeten zich bevinden, aan de hand van het intake formulier, de uitkomst van de analytische massage maak ik een behandelplan van verschillende massages. elke keer als u komt bespreken we hoe het met u gaat, wat de werking is geweest van de maasage en wordt gekeken of de reacties nog aansluiten bij het behandelplan of dat er een wijziging moet plaatsvinden. het aantal behandelingen wat u nodig heeft is afhandelijk welke klacht u heeft, de duur en intensiteit van de klacht. Normaliter zal na 4 of 5 behandelingen verbetering te zien moeten zijn. ( wel van belang is hierbij in het begin een wekelijkse sessie om het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking te zetten)

Ook kunt u bij mij terecht voor een energetische An Shen hoofd-nek en schoudermassage en een aromatouch behandeling icm met etherische oliën van doterra.

Foto's

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Praktijk InBalans, voetreflextherapieplus


Grasklokje 27 7772 NN Hardenberg
06-36315180 Klik om te bellen