Praktijk Inez Lichaam en geest in balans!


Middeler 4 7475 GM Markelo
0638221287 Klik om te bellen

Over Praktijk Inez Lichaam en geest in balans!

Voetreflexologie

In mijn praktijk kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Het mooie en bijzondere van voetreflexologie is dat het niet alleen ontspant, maar ook het zelfgenezend vermogen activeert. Daarnaast stimuleert voetreflexologie de bloedsomloop en innerveert het de zenuwgeleiding.  Voetreflexologie is heel waardevol om zowel in te zetten bij klachten als preventief, met als doel innerlijk in balans te komen/blijven.

Een hele mooie aanvulling op zowel de reguliere als de complementaire geneeskunde. 

Ik ben opgeleid bij de B.E.R. en daarnaast ook door Elsemarie Richt, van het Refloxolgisch Instituut Nederland. De behandelingen combineer ik met energie en evt. ook met een advies voor Bach bloesem remedies. 

Ik nodig je van harte uit om voor meer informatie en/of het maken van een afspraak contact met me op te nemen. 

Hieronder plaats ik een ervaring van één van mijn cliënten; 

Onlangs heb ik weer een hele fijne voetreflexologie behandeling gehad van Inez. Na afloop van deze behandeling lijkt het of ik een paar dagen op een lekker wollen kleedje loop en wat voor mij zeker fijn is, is dat ik me geestelijk sterker voel. Ik kan de wereld dan weer beter aan. Ook de ontspannen vertrouwde omgeving en de warme behandeling is elke keer weer erg prettig.

Praktijk Inez Lichaam en geest in balans! in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Praktijk Inez Lichaam en geest in balans!


Middeler 4 7475 GM Markelo
0638221287 Klik om te bellen