Praktijk Irma Kuiper


Korteweg 7 1702 PE Heerhugowaard

Over Praktijk Irma Kuiper

Mijn voetreflexologiebehandelingen zijn vooral gericht op het zelfherstellend vermogen, het ondersteunen en versterken van lichaamseigen systemen. Bij veel klachten is de verhouding tussen belasting en herstel verstoord waardoor het lichaam achterloopt in de herstelfase, hierdoor kan men klachten krijgen, denk bijvoorbeeld aan stress, vermoeidheid, hoofdpijn. De parasympaticus is hierbij van groot belang vandaar dat mijn behandelingen vaak in rust en ontspanning worden uitgevoerd.

Ook richt ik mij ook op het reinigen van het lichaam (nier, lever, lymfe) waardoor blokkades en vermoeidheid verminderen, hierdoor kunnen onze organen beter functioneren. Door de reflexpunten op de voet te behandelen is een invloed op alle systemen in het lichaam, energie gaat stromen en de kracht die ieder mens bezit kan naar boven komen. Een goede balans tussen lichaam en geest wordt gestimuleerd.

Ik heb mij ook gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie, dit kan bijdragen aan een ontspannende zwangerschap en heeft een goede invloed op de bevalling. Ook kan het goed werken als de uitgerekende datum in zicht komt om de bevalling op te wekken of dit beter te laten verlopen! Als er een kinderwens is kan voetreflexologie het lichaam optimaliseren.

Doordat ik aangesloten ben bij een landelijke beroepsvereniging kunnen de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Het moet dan wel om een klacht gaan zodat er gezondheidswinst is te behalen.

Naast voetreflexologie deed ik ook fysiotherapeute en heb dus een extra medische achtergrond.

Hopelijk ontmoet ik u in mijn praktijk.

Praktijk Irma Kuiper in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Fertilietit
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Metamorfosemassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Praktijk Irma Kuiper


Korteweg 7 1702 PE Heerhugowaard