Praktijk Karen Balk


Kerkenbos 1097A 6546 BB Nijmegen
06 20344402 Klik om te bellen

OncoReflex: VoetreflexPlus massages bij kanker
VoetreflexPlus: westerse en oosterse techniek/TCM
Holistische benadering van ziekten

Over Praktijk Karen Balk

Mijn naam is Karen Balk, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

In 2020 ben ik met mijn praktijk voor holistische geneeswijzen gestart, met als basis VoetreflexPlus, OncoReflex en NEI therapie.

Holistische gedachte
Mijn werkwijze gaat uit van een holistisch mensbeeld waarin lichaam, geest en emotie niet te scheiden zijn. Emotionele problemen kunnen problemen in het lichaam geven, maar ook andersom. Herstel van jouw balans en vitaliteit zijn mijn uitgangspunt.

Het combineren van verschillende therapievormen versterkt de kwaliteit en mogelijkheden van de behandelingen en ondersteunt en bevordert een natuurlijk herstel.

Ik werk vanuit de gedachte dat klachten voortkomen uit een fysieke, geestelijke of emotionele disbalans en dat deze klachten de signalen zijn dat er wat aan de hand is in je lichaam. Vaak is er een achterliggende oorzaak die zich uit in de fysieke of emotionele klacht.

Met NEI kan de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid, gevonden worden. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Doorgaans zijn lange praatsessies niet nodig en ook is het niet nodig opnieuw door het geleden trauma heen te gaan. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Fysiek kan het lichaam weer in balans gebracht worden met voetreflexPlus massages, een combinatie van westerse en oosterse technieken, waarbij naast de reflexzones op de voeten ook meridianen en acupunctuurpunten gemasseerd worden.
Voor meer informatie: karenbalk.nl/behandelingen/

Met de specialisatie OncoReflex ondersteun ik mensen die in behandeling zijn (geweest) in het ziekenhuis voor chemotherapie en/of bestralingen.
Voor meer informatie: karenbalk.nl/massage-bij-kanker/

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking

Certificeringen

VoetreflexPlus therapeut - opgeleid door Total Health Academy

NEI coach - opgeleid door Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel

Onze locatie

Praktijk Karen Balk


Kerkenbos 1097A 6546 BB Nijmegen
06 20344402 Klik om te bellen