Praktijk Mezi Voetreflex


Melickstraat 15 5045 KZ Tilburg
06-29212868 Klik om te bellen

Over Praktijk Mezi Voetreflex

Voetreflex massage praktijk Mezi. Mijn naam is Daniëlle Quaars. Ik ben voetreflex Plus therapeut. Ik ben WKKGZ en NIBIG geregistreerd. Mijn massage praktijk centraal gelegen in de Reeshof, Tilburg en ligt dichtbij Rijen, Breda en Tilburg centrum.

 In mijn voetreflex praktijk staat persoonlijke aandacht en professionele behandelingen centraal, waarbij u optimaal kunt genieten van de bijzondere werking van voetreflexologie. In mijn massage praktijk geef ik diverse behandelingen, waaronder ontspanningsmassages en (gerichtere) therapeutische behandelingen. Praktijk Mezi wordt gekenmerkt door de eenvoud en de persoonlijke aandacht waardoor u zich direct thuis en op uw gemak voelt en u met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Voetreflex werkt geweldig voor oa:

Stress/ burn-out
Hoofdpijn/migraine
Spieren en gewrichten
Ontspanning
Chronische (pijn)klachten

Voetreflex massage ontspant lichaam en geest, laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. Voetreflexologie Chinees maakt men, naast de reflexzones, ook gebruik van de specifieke werking van acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten en de benen. Dit heeft als voordeel dat je veel meer mogelijkheden hebt om te behandelen. Meridianen zijn banen waardoor energie (Qi) stroomt om zo het hele lichaam te voorzien van deze energie. Ze zijn belangrijk in de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarin een samenhang bestaat tussen voor ons vaak van elkaar losstaande klachten. Kennis van de meridianen geeft vaak ook een duidelijker inzicht in de samenhang van bepaalde klachten. Hierdoor kan er gerichter een massage gegeven worden, en is de kans groot dat je veel sneller de klachten vermindert of verhelpt dan dat je dit alleen via de (westerse) reflexzones doet. Ook de massagetechnieken van de Chinese voetreflex zijn anders. Het is een veilige en natuurlijke behandelmethode.

Www.praktijkmezi.nl

Foto's

Onze locatie

Praktijk Mezi Voetreflex


Melickstraat 15 5045 KZ Tilburg
06-29212868 Klik om te bellen