Praktijk VoetVertier


Secretaris Holscherlaan 43 9902 LK Appingedam
0620189214 Klik om te bellen

Over Praktijk VoetVertier

VoetVertier is de praktijknaam voor VoetreflexPlustherapie, Dorn Breuss massage, lichaamsmassages met aromatherapie en advies over Bach Bloesem Remedies. Reflexzones zitten in het gehele lichaam en ook een hoofd-, nek-, rug- en/of handmassage bevordert dat het lichaam frisse energie krijgt. Ook gevoelens zoals angst of verdriet worden door de massages hanteerbaar.  De doelgerichte reflexbehandeling werkt doelgericht op specifieke klachten zoals hoofdpijn, darmproblemen, oververmoeidheid, gewrichtsklachten, huidproblemen en stress.

De VoetreflexPlus is deels gebaeerd op de Chinese Methode en gebruikt drukpunten op de meridianen. Dan wordt niet alleen het orgaan behandelt, maar ook het gehele traject die de meridiaan volgt in het lichaam. de nauwlettende afstemming op uw vraag en de reactie van uw lichaam zorgt voor een algehele, diepe ontspanning. Uw lichaam kan dan afvalstoffen goed afvoeren waardoor uw spijsvertering en doorbloeding verbeteren. U ervaart na de behandeling een vitaal en energiek gevoel. Mijn specialisaties zijn oncoreflex, reumaklachten en neuroreflexologie

De Bach bloesemremedies helpen om jezelf te kunnen zijn. Ook kunnen ze de Voetreflex Plus behandeling ondersteunen. Bachremedies helpen angst overwinnen, verdriet te uiten en ermee om te gaan, onzekerheid om te zetten in daadkracht, eenzaamheid in eenheid en bezorgdheid in vertrouwen. U kunt het leven beter aan en voelt zich steviger in de schoenen staan want u durft dichter bij uzelf te blijven.

Foto's

Praktijk VoetVertier in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Cranio sacraal voetreflex
Dorn en Breuss als completteren van de voetreflex
Dorn therapie
Energetische massage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Neuroreflexologie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Praktijk VoetVertier

Praktijk VoetVertier

Praktijk VoetVertier


Secretaris Holscherlaan 43 9902 LK Appingedam
0620189214 Klik om te bellen