Praktijk voor Natuurgerichte Therapie "Mali"


Dommel 33 5711 KT Someren

Over Praktijk voor Natuurgerichte Therapie "Mali"

Welkom bij de Praktijk voor Natuurgerichte Therapie Mali


Even voorstellen,ik ben Mali van der Zanden - Suradej, gehuwd en moeder van 3 kinderen, geboren in Ubon Ratchathani, Thailand. Sinds 2000 woon ik in Someren. Ik ben holistisch paramedisch natuurgeneeskundig therapeute en heb sinds 2000 een eigen praktijk in Someren.

Sinds mijn vroege jeugd ben ik vertrouwd met de Thaise natuurgeneeskunde. In Thailand wordt deze holistische geneeskunst van generatie op generatie overgedragen.
Na mijn VWO en mijn universitaire opleiding heb ik in 1999 mijn kennis officieel gemaakt door een aantal opleidingen te volgen aan de Wat Po Medical School in Bangkok, Thailand, zoals de Basiscursus Thai Traditional Massage, de Thai Medical Massage en Voetreflexmassage.

In 2008 heb ik in Nederland de "Medische Basiskennis voor Therapeuten in de Natuurgerichte Gezondheidszorg" op HBO niveau behaald en sinds 2010 ben ik aangesloten bij BATC. Ook heb ik mijn lerarenopleiding voor Thaise Traditionele Massage Level 1 en Level 2 behaald en ben ik bevoegd door ITM Chiang Mai Thailand om opleidingen te geven. Bijna jaarlijks ga ik voor bijscholing terug naar Thailand, en heb o.a. Thaise Yogamassage, Chinese voedingsleer, meditatie- en ademhalingstraining gevolgd.

In 2015 heb ik HBO Medische Basiskennis en in 2016 heb ik HBO Psychosociale Basiskennis behaald, deze voldoen aan de hoogste eisen en van de PLATO normering. Daarbij doe ik ook jaarlijks mijn bijscholing in Nederland waaronder Aroma Therapie, Tafelmassage, Tok Sen ancient Thai Therapie en Deep Tissue Massage en Sport Massage.

BATC is de stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Ik werk volgens de 5 natuurgerichte principes van BATC: 1. energie, 2. prikkeloverdracht, 3. drainage, 4. voeding, 5. psyche. Onder het kopje '5 principes' staat hierover meer informatie.

Daarnaast betekent dit ook dat u, afhankelijk van hoe u verzekerd bent, uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt kunt krijgen. Voor meer informatie kijkt u op www.batc.nl.