Praktijk voor Voetreflexmassage Leiden


Seringenstraat 31 A 2313 VS Leiden
06 23575757 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Voetreflexmassage Leiden

Chinese voetreflexmassage
De Chinflex ontspannings/welness massage die je krijgt is gebaseerd op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten al 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massage om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verhelpen of verminderen. In de massage worden twee systemen tot een geheel gecombineerd.

1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegelt in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. ( meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.)

De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat er prettige ontspannen, massage technieken worden toegepast op knieën, onderbenen en voeten zorgen dat lichaam en geest tot rust komen en dat de energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd.

Naast onspanningsmassages zijn ook therapeutische behandelingen gericht op specifieke klachten mogelijk.
Denk hierbij bv. aan stress, hoofdpijn, rugklachten, spijsverteringsproblemen, blaas/nier aandoeningen, overgangsklachten, herstel na ziekte.

Ook kinderen met bv. ADHD kunnen veel baat hebben bij voetreflexmassages.

Door wie?
Na 20 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt werd het in 2009 tijd om iets met mijn fascinatie voor gezondheid en bewustzijn te gaan doen. Ik heb de 3 jarige therapeuten opleiding "Voetreflexplus" van Total Health gevolgd (afgerond in 2012) en in 2021-2022 het medisch basisjaar, ook bij Total Health. De kracht van warme handen, een beetje olie en aandacht verrast me nog steeds. Ook ben ik bij gaan dragen aan de ontwikkeling van Centre Lothlorien in Noord Oost Frankrijk. (www.centrelothlorien.com)
Ik masseer zowel met de westerse als met de chinese technieken. De westerse techniek behandelt de reflexzones op de voeten met een speciale duimtechniek, en bij de Chinese techniek masseert je daarnaast ook nog de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën. Ook werk ik met Quantum Touch technieken.

Tarieven:
€55,00 therapeutische massage (60 min.)
€45,00 ontspanningsmassage (45 min.)
€45,00 kindermassage (45 min.)
€45,00 Quantum Touch behandeling

In de schoolvakanties en in de zomermaanden werk ik voornamelijk op Centre Lothlorien in Frankrijk. www.centrelothlorien.com

cursusaanbod

ONTHAASTEN OP Centre LOTHLORIEN, Haute Marne, Frankrijk
een week helemaal tot jezelf komen op een prachtig landgoed in Noord Oost Frankrijk, elke dag een massage afgestemd op wat jij nodig hebt.
zie www.centrelothlorien.com/vast-aanbod/onthaasten/

Foto's

Centre Lothlorien
Centre Lothlorien praktijkruimte
"Eet smakelijk, Leef gezond"Alles over de invloed van voeding op je gezondheid. geschreven door Fredy Wamelink & Lucas Slager
folder
folder

Praktijk voor Voetreflexmassage Leiden in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Energetische massage
Hormoonmassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Vrouwen in de overgang

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Artikelen

Het effect van voetreflex massage op kinderen met ADHD onder schooltijd.

Kinderen met ADHD hebben het moeilijk in een klas vol kinderen. Daarom ben ik met een onderzoek op een school voor speciaal onderwijs gaan kijken wat massage zou kunnen bijdragen aan het welbevinden...

Onze locatie

Logo Praktijk voor Voetreflexmassage Leiden

Praktijk voor Voetreflexmassage Leiden

Praktijk voor Voetreflexmassage Leiden


Seringenstraat 31 A 2313 VS Leiden
06 23575757 Klik om te bellen