Reflexief, voetreflexologie massage advies


Kuypersweg 30 6871 ED Renkum
06-13530159 Klik om te bellen

Over Reflexief, voetreflexologie massage advies

Reflexief, praktijk voor reflexzonetherapie

Heb je veel last van pijn of vermoeidheid? Zoek je naar mogelijkheden om je energieker en lichter te voelen? Ontspannende en diepwerkende technieken op handen, voeten en/of oren brengt  je  weer in balans. Je ervaart meer veerkracht en energie en minder pijn.

Reflexief behandelt vanuit de holistische visie. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.  Reflexief is geschoold in westerse benadering van reflexzonetherapie èn in Chinese Traditionele Geneeskunde. Behandelen via reflexzones, acupressuurpunten en meridianen, maakt de behandelmogelijkheden groter. 

Ieder mens is uniek. Je aangeboren constitutie, je verworven constitutie, je coping mechanismen (hoe je reageert op stressvolle situaties), je overtuigingen, voeding; het zijn allemaal factoren die invloed hebben op ziekteverloop en gezondheid. En waar we in de therapie rekening mee houden. 

Na 3 tot 4 reflexzonebehandelingen treedt er doorgaans verandering op. Soms zijn de veranderingen heel subtiel, soms duidelijk. Daarna volgen nog een aantal behandelingen om het effect te vergroten en te stabiliseren. In de meeste gevallen is de verbetering, hoewel er ook terugval mogelijk is. In dat geval is het aan te bevelen de behandeling weer op te pakken om het zelfgenezend vermogen weer te activeren.

Denk je dat reflexzonetherapie ook iets voor jou kan betekenen? Neem contact op met Reflexief voor meer informatie. Of maak direct een afspraak via 06-13530159

Voor mensen met kanker is reflexzonetherapie erg ondersteunend. In eerste instantie brengt de voetreflexmassage rust in lichaam en geest, het vermindert de bijwerkingen van de behandelingen in het ziekenhuis en je voelt meer energie. Dit geeft je de rust en zekerheid om goed door ziekenhuisbehandelingen te komen. Uit onderzoek blijkt onder andere dat reflexzonetherapie een even groot effect heeft als mindfulness op het gevoel van welbevinden.

Mensen met kanker die reflexzonetherapie ondergaan, ondervinden dat ze beter gaan slapen, meer energie hebben en sneller herstellen. 

Na afloop van de behandelingen in het ziekenhuis ondersteunt reflexzonetherapie de verwerking van het gebeurde. Daarbij kunnen ook oude onverwerkte emoties en blokades opgeruimd worden.

Beweging is uitermate belangrijk en vergroot de overlevingskans aanzienlijk. je kan gaan sporten in begeleiding van een oncofit-fysiotherapeut. Maar een uur normaal bewegen per dag bv stofzuigen, traplopen, wandelen is al voldoende. Ook het aanpassen van je voeding kan bijdragen aan sneller herstel. Op www.mmv.nl vind je goede adviezen hierover.

Oncoreflex -reflexzonetherapie bij kanker- vraagt om massage met zorg. De druk wordt aangepast op de energie van de client. Op die manier krijgt het lichaam niet meer te verwerken dan het aankan. 

Is reflexzonetherapie iets voor jou? Maak direct een afspraak met Reflexief tel. 06-13530159

Reflexief, voetreflexologie massage advies in het kort

Soort voetreflexmassage

Chakramassage
Hormoonmassage
Lymfedrainagemassage
Massage bij Kanker
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

licentie beroepsvereniging

Artikelen

Overweeg je een hormoonspiraaltje?

Wie een hormoonspiraaltje draagt met het hormoon levonorgestrel moet even opletten. Heb je vaker last van stress, is je hartslag sneller, heb je last van stemmingswisselingen of depressieve gevoelens?...

Neuropathie bij kanker

Gevoelsverstoring in de voeten is een hardnekkige bijwerking en vervelende bijwerking van chemotherapie.  Aantasting van de zenuwen zorgt voor een doof gevoel of juist overgevoeligheid. Met een uitgekiende...

Onze locatie

Reflexief, voetreflexologie massage advies


Kuypersweg 30 6871 ED Renkum
06-13530159 Klik om te bellen