Reflexologiepraktijk Lisette


Trombonestraat 20 3822 CH Amersfoort
06 30894491 Klik om te bellen

Over Reflexologiepraktijk Lisette

Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf: meer dan voetreflexologie

Vertrouwen en aandacht

Een praktijk waarin vertrouwen en aandacht voor de cliënt centraal staat. In een wereld die veel van ons vraagt en vele ballen in de lucht gehouden moeten worden, is het belangrijk goed te zorgen voor jezelf.  

Wanneer je goed voor jezelf, en je lichaam zorgt ontstaat er balans. Vanuit die balans en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam groter. Met een gezond en fit lichaam ben je niet alleen zelf blijer, maar kun je ook makkelijker voor anderen zorgen als dat nodig is. De consulten zijn hierbij een krachtig hulpmiddel. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel onstaat er een boost. 

De wereld is mooier met jou

Het is mijn missie de wereld een stukje mooier te maken door zoveel mogelijk vrouwen te helpen goed voor zichzelf te zorgen zodat ze gezonder, fitter en blijer in het leven staan. Uiteraard zijn ook mannen van harte welkom in de praktijk. 

Veel vrouwen en mannen hebben sinds de opening in 2010 de weg naar de praktijk gevonden en stapten gezonder, fitter en blijer naar buiten als dat ze waren bij binnenkomst. 

Expertise/specialisaties

Mijn expertise ligt bij het aanpakken vrouwenklachten en leefstijlgerelateerde klachten als:

  • hormonale klachten (o.a. menstruatie- en overgangsklachten, pms)
  • zwangerschapsklachten en klachten na de bevalling
  • skeletklachten (rug, nek- en schouder)
  • darmklachten 
  • klachten van het immuunsysteem
  • baby/peuterreflexologie 

Meer dan alleen reflexologie

In de loop van de jaren heb ik mijn kennis en kunde uitgebreid met opleiding, bij- en nascholingen en cursussen, waardoor ik niet alleen voet-, gezicht-, oor- en handreflexologie toepas. Naast massages coach en adviseer ik mijn klanten op gebied van leefstijl, voeding, slapen, (anti-)stress en bewegen naar meer balans. 

Uniek

De combinatie van reflexologie en (Hormoonfactor-)coaching maakt mij uniek in voetreflexland: als reflexend coach bied ik dat stukje extra waardoor je nog sneller van A naar Beter komt. Door op verschillende fronten in te zoomen op (het vinden van) de oorzaak van je klachten, leer jij weer goed voor jezelf en je gezondheid te zorgen en word je weer die blije en fitte partner, mama, vriendin of collega. Ik verheug me nu al op je komst en onze samenwerking.

Als geregistreerd CAM therapeut (RBCZ)  en lid van de FAGT, wordt - afhankelijk van de  verzekering - (een deel van) de behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Zie hiervoor je polis en bij je verzekeraar.

Foto's

Reflexologiepraktijk Lisette in het kort

Soort voetreflexmassage

Babyreflexologie
Chakramassage
Energetische massage
Fertilietit
Hormoonmassage
Kinderen
Lymfedrainagemassage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Naar wens aanvulling met etherische olie
Neuroreflexologie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Reflexologiepraktijk Lisette


Trombonestraat 20 3822 CH Amersfoort
06 30894491 Klik om te bellen