Reflexzonetherapie Pietersma


Lokert 15 5632 PK Eindhoven
0626198799 Klik om te bellen

Over Reflexzonetherapie Pietersma

Klachten verdwijnen met voetreflexmassage!

Overal op de voeten liggen punten die corresponderen met alle lichaamsdelen en organen. Aan de voeten kun je dus aflezen hoe het met je gezondheid staat. Door druk uit te oefenen op specifieke punten op de voeten kun je genezing sterk bevorderden.

In het intakegesprek onderzoek en analyseer ik de klachten grondig. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut en uitgebreide medische kennis kan ik mijn cliënten daarnaast voorzien van de juiste behandeling en advies. Ik leg verbanden tussen de klachten en bepaal zo de beste behandelmethode voor de cliënt. Mijn cliënten merken vaak dat hun klachten sterk afnemen. Hierbij speelt ook de bewustwording van de cliënt een rol. Ik bied een uitgebreide voorlichting zowel tijdens als na de behandelingscyclus.

Iedereen met klachten kan in de praktijk terecht. Denk aan vermoeidheid, rugklachten, darmklachten, slapeloosheid, migraine of gewoon het gevoel dat je niet lekker in je vel zit.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT en de RBCZ. Behandelingen worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis.

Foto's

Reflexzonetherapie Pietersma in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Reflexzonetherapie Pietersma


Lokert 15 5632 PK Eindhoven
0626198799 Klik om te bellen