SOL10


Breestraat 4 5256 ED Heusden
06 18222090 Klik om te bellen

Over SOL10

SOL10 reflextherapie biedt in haar praktijk in Heusden voetreflexPlus en energetische therapie aan. Tijdens de intake wordt de klacht vanuit verschillende geneeswijzen  bekeken waaronder de westerse, energetische en de chinese geneeskunde (TCM). Vervolgens zal er een behandelplan worden opgesteld met verschillende voetreflexmassages en aanvullend adviezen om de klacht te verminderen en de gezondheid te verbeteren. 

Voetreflex Plus

VoetreflexPlus is een combinatie van westerse en Chinese voetreflex massages, the best of both worlds. De westerse voetreflexmassage richt zich op het masseren van verschillende zones op de voeten die relateren met organen en systemen in het lichaam zoals het hormonale systeem, het lymfe systeem en spieren en gewrichten. Op de voeten is het gehele lichaam gereflecteerd. Het masseren de verschillende zones op de voeten stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam.

De Chinese voetreflexmassage bekijk het lichaam meer vanuit een holististische visie. Organen en bepaalde zones kunnen een andere functie hebben. Het kijkt vooral naar de relatie tussen klachten maar ook naar het verleden en de relatie stussen emotionele en fysieke klachten. Acupressuur, het masseren van acupunctuurpunten  en meridianen op de benen of armen zijn onderdeel van de voetreflexmassage.

Energetische therapie/massage

SOL10 combineert de voetreflexmassages met energetische therapie wat goed werkt bij psychische, emotionele en vermoeidheidsklachten. Ook is het effectief bij systeem gerelateerde klachten (meerdere klachten die met elkaar verbonden zijn). De energetische massage kan op zichzelf worden ingezet maar is vaak onderdeel van een voetreflexmassage.

Voetreflex ontspannings of onderhouds massage

Het is ook mogelijk om te komen voor een ontspannings-voetreflexmassage of een Chinfit voetreflexmassage. De Chinfitmassage is een voetreflex-onderhoudsmassage voor het gehele lichaam. 

Voetreflexmassage ter behandeling van een fysieke of psychische klacht.

Voetreflexmassages worden preventief ingezet of ter behandeling van fysieke klachten zoals migraine, rugpijn, hart-bloed gerelateerde klachten of psychische en emotionele klachten waaronder depressie, angststoornis, rouwverwerking en burn-out.

Voetreflexmassage is ook geschikt voor het behandelen van hormonale klachten waaronder de menstratie, moeilijk zwanger worden en de overgang. 

Ondersteunend advies en kruiden.

SOL10 geeft ondersteunend advies op het gebied van voeding, supplementen en kruiden. 

Heusden/Beroepsverzekering/vergoeding verzekering

SOL10 is gevestigd in een histostisch pandje in Heusden Vesting, tussen Waalwijk en Den Bosch en vlakbij Drunen en Vlijmen. SOL10 is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT en SCA. Dit betekent dat bij een aanvullende verzekering de voetreflex-therapie (gedeeltelijk) wordt vergoed.
 

SOL10, studio voor voetreflex -en energetische therapie

Foto's

SOL10

SOL10 in het kort

Soort voetreflexmassage

Energetische massage
Meridiaanmassage
Metamorfosemassage
Neuroreflexologie
Ontspanningsmassage
Polariteitmassage
Reflexzonetherapie
Stress/Burn-out
Voetreflex bij Rouwverwerking
Vrouwen in de overgang
Zwangerschapsreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Certificeringen

RBCZ/VNRT

Onze locatie

Logo SOL10

SOL10

SOL10


Breestraat 4 5256 ED Heusden
06 18222090 Klik om te bellen